Smicalice pred Atletiko - "La Hoja" ne igra!

Autor: Stefan Matić
nedelja 17.02.2019.
15:56
Izvor: Sportske.net

Argentinac najverovatnije neće igrati utakmicu sledeće srede.

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

Posle odlične igre i ubedljive pobede nad Frozinoneom, igrači Juventusa su se okrenuli ka Ligi šampiona i veoma bitnom meču sa "Jorgandžijama".

Međutim, na duel sa Madriđanima će po svemu sudeći morati bez svoje "desetke" Paulo Dibale!

Italijanska Gazeta delo Sport piše da će Dibala početi meč sa klupe, zbog Alegrijeve zamisli da počne sa Federikom Bernandeskijem na poziciji Argentinca.

Videćemo koliko će se to isplatiti ova promene taktike "Mad Maxu" pošto je Dibala imao odličan meč protiv Frozinonea i pokazuje da može igrati zajedno u tandemu sa Kristijanom Ronaldom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DEL PIEROO
Sunday, 17.02.2019
18:48

Ako se ovo desi Alegri treba da ide odmah, bez obzira na rezultat

avatar
MarioJ
Sunday, 17.02.2019
21:11

Bernadeski je bolji u defanzivi vjerovatno je to razlog. Prije su odbranh igrali Mandžukić i Iguain a Dibala je bio posteđen. Neočekuješ valjda da Ronaldo obavlja poslove u defanzivi. Mada po meni treba napasti Atletiko sa Dibalom i igrati na gol više. Najava da će igrati De Siljo a ne Kanselo me takode čudi.

avatar
DEL PIEROO
Tuesday, 19.02.2019
03:10

Mislim da su ovo sve dezinformacije, pocece Kanselo i Dibala i dobicemo ih u sred Madrida, barem se nadam tome jer sam slusao Alegrija gde kaze da su Dibala i Ronaldo u formi ocekujem golove od njih, ali s njim se nikad ne zna, videcemo sve vec sutra..

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Sunday, 17.02.2019
23:44

Alegri odgovara za rezutat To sto mi imamo neke druge ideje sasvim je nebitno Nek stavi i Perina u spicu samo nek odigramo dobro i prodemo naravno