Smejali su mu se zbog trenerskog fijaska, ali je zaustavio Ronalda, sada otkrio i kako!

Autor: Ivan Cvetković
petak 27.03.2020.
09:11
Izvor: Sportske.net

Možda će još neko primeniti ovaj recept.

EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO
EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO

Povezane vesti

Trenerska karijera Gerija Nevila nije trajala dugo.

Legendarni fudbaler Mančester junajteda zadržao se na klupi Valensije svega nepuna četiri meseca kada je u sezoni 2015-16 pobedio samo tri od 16 utakmica.

Ipak, ostaće zabeleženo da je remizirao sa Realom koji je predvodio njegov bivši saigrač Kristijano Ronaldo, Portugalac u remiju 2:2 nije dao niti jedan gol.

Nevil je nedavno otkrio i kako je uspeo u tome.

"Ono čega se najviše sećam sa te utakmice jeste naša taktika koja je bila da ne sečemo travu. Bilo je kao da se igra na nekom terenu na selu. Kristijano je pre utakmice došao do mene i rekao mi: 'Ovo je sramota, posecite travu'. Nemoguće mu je bilo da dribla te noći"
, kazao je Nevil i nastavio.

"Rekao sam mu: 'Nema šanse da to uradimo' (smeh). Želeo sam da uđemo u njihove glave. Kada sam igrao za Junajted dešavalo se slično. Igrali smo protiv Bredforda i svlačionica je bila baš mala. Voda je bila ključajuće vruća i svi smo izašli sat vremena pre utakmice i sedeli. Žalili smo se tada ljudima iz Bredforda, što znači da su nam ušli u glavu. Kada mi je Ronaldo ono rekao, to mi je dalo malo nade", istakao je legendarni as Junajteda.

Cilj opravdava sredstva...

Kazino baner


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bádr Hari
Friday, 27.03.2020
16:03

idealna prilika da aktiviram svojih 50 profila kao sto su 04,xenon,boycie,mrki789,suarez9 i da pisem samo meni smesne komentare. :D

avatar
Friday, 27.03.2020
11:18

Žoze lajks dis.