"Slučaj tetovaža" - Ultrasi prozvali, Vranješ odgovorio!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 13.06.2015.
15:26
Izvor: Sportske.net

Deo navijača reprezentacije BiH nije propustio priliku da u petak uveče "prozove" Ognjena Vranješa zbog tetovaže na levom bicepsu. Reprezentativac jutro nakon trijumfa "Zmajeva" nad Izraelom odgovorio ultrasima.

nfsbih.ba
nfsbih.ba

Povezane vesti

Mnogo prašine podiglo se prethodne nedelje u susednoj Bosni i Hercegovini nakon što je obelodanjeno da reprezentativni štoper Ognjen Vranješ na levom bicepsu ima istetovirane granice Republike Srpske.

Ognjen Vranjes

Bivši fubaler Crvene zvezde rođen u Banjaluci našao se na meti ekstremnog dela navijača koji su zatražili da bude izbačen iz nacionalnog tima ali je selektor Mehmed Baždarević stao na stranu svog izabranika.

Kako bi se stišale tenzije Vranješ je pred duel sa Izraelom "prepravio" tetovažu koja sada oslikava časovnik, što je navodno i bila prvobitna ideja štopera turkog Gazijantepa.

Reakcija dela navijača usledila je tokom jučerašnje utakmice na "Bilinom Polju" u Zenici gde je selekcija BiH ugostila Izrael. Jedan od transparenata bio je upućen Ognjenu Vranješu a na njemu je pisalo "Ognjene, zakasnio si, tvoj sat je otkucao".

Ognjen Vranjes
Foto: Instagram/Ognjen Vranješ

Nakon sjajnog izdanja u trijumfu BiH nad Izraelcima oglasio se i Ognjen Vranješ na svom "Instagram" profilu. Reprezentativac BiH postavio je sliku sa Edinom Višćom uz poruku "Moj sat još nije stao!".

Ostaje nam da vidimo da li će "rat" na relaciji bosanski ultrasi - Ognjen Vranješ biti završen nakon ovoga ili slede neke nove prozivke i odgovori.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke