Slučaj "Ronaldo" - stigla još jedna tužba!

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 11.10.2018.
16:22
Izvor: Sportske.net

Ovoga puta, Florentino Perez "presavio tabak".

EPA-EFE/Emilio Naranjo
EPA-EFE/Emilio Naranjo

Povezane vesti

Portugalski tabloid "Correio da Manha" je u svom broju preneo kako su ljudi u Real Madridu znali za slučaj navodnog silovanja Ketrin Majorge od strane Kristijana Ronalda, kao i da je sam klub vršio pritisak na Majorgu kako bi prihvatila novac za ćutnju od strane portugalskog fudbalera.

"Kraljevski klub" se oglasio zvaničnim saopštenjem da su ovakve tvrdnje budalaštine, da u tom momentu nisu znali za ovaj slučaj i kako su ove skandalozne tvrdnje pokušaj da se naruši slika i imidž Real Madrida.

Dalje navode kako će podneti tužbu protiv portugalskih novina gde će između ostalog tražiti štampanje demanta i korekcije u sledećem broju novina od strane njihovog uredništva.

Perez je odlučio da "presavije tabak", Portugalci će po svemu sudeći morati debelo da plate.

PIŠE: Stefan Matić

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stevan Mikša
Thursday, 11.10.2018
19:43

I treba! I Ronaldo isto! Sve novine koji su izbacili neki tekst gde se ne postuje pravilo da niko nije kriv dok se ne dokaze drugacije. A svima jasno kao dan da takve osobe samo zele na neki nacina da izvuku novac od poznatih licnosti.

avatar
Don Andres
Friday, 12.10.2018
11:42

naravno da ce sve novine nesto napisati o tome. velika je vijest da je jedan od najpopularnijih sportista na svijetu zvanicno optuzen za silovanje i da je proces krenuo.