''Slučaj Bakajoko'' - Gatuzo rešio da progovori, ali na samo njemu znanom jeziku!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 06.05.2019.
23:37
Izvor: Sportske.net

Posle pobede Milana nad Bolonjom, svi su jedva čekali izjavu Đenara Gatuza.

Epa/Mike Nelson
Epa/Mike Nelson

Povezane vesti

Milan je večeras na svom terenu savladao Bolonju sa 2:1, zadržao šanse za plasman u Ligu šampiona, ali senku na trijumf bacio je postupak Bakajoka, koji je odbio da uđe u igru posle povrede Lukasa Bilje i tom prilikom se uvredljivo obratio svom treneru.

Gatuzo je, potom, morao da promeni svoju odluku, ali svi se sada pitaju šta će biti sa Bakajokom i kako će Milanov temperamentni trener reagovati posle meča.

Posle meča, u razgovoru sa novinarima je donekle otkrio šta planira povodom ''slučaja Bakajoko''.

''Igrači mogu da mi kažu bilo šta, ali najvažnije je da im ne nedostaje poštovanja prema saigračima i atmosferi svlačionice.

Trenutno imamo druge prioritete. Videćemo na kraju sezone, kao školski izveštaj, ko se ponašao dobro, ko loše. Svako može da me vređa sa strane, ali ćemo se sresti u četiri zida i gledati u oči.

Želim ovo da sredim u svlačionici i da pričam na svom jeziku, što ne mogu da radim kada su kamere uključene. Moramo da se fokusiramo na pobedu i da ne gubimo vreme na druga pitanja'', izjavio je Gatuzo.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KAJ JE TAJ PARTIZAN?
Tuesday, 07.05.2019
01:12

Pazi ti ovog Gatuza, obican pajac, niti snage, niti znanja, dosao Ibri nesto hteo da ispadne smesan, ovaj ga ubacio u kantu za smece, zamisli koliko si jadan da te neko tako ponizi, a glumis neko ludilo, smesan je kao i klub koji vodi.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 06.05.2019
23:39

Zalite se na sudjenje i zatrazite od italijanske federacije da momentalno ponisti onaj sramni crveni karton za Pakija, mani se samo palamudjenja! I idi pojedi jednog puza da se smiris Hahaha