Slika dana - Fergi se smeje od muke!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 02.12.2018.
11:26
Izvor: Sportske.net

Junajted ponovo razočarao, Fergusonova reakcija obišla svet.

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

Sautempton je u okviru 14. kola Premijer lige ugostio Mančester junajted, susret je završen bez pobednika, rezultatom 2:2.

Za manje od 20 minuta "Sveci" su stekli dva gola prednosti, najpre je De Heu savladao Armstrong, a onda je sjajan gol iz slobodnog udarca postigao Sedrik Soareš.

Nakon pogotka Portugalca, kamera je zabeležila reakciju Ser Aleksa Fergusona, koji je briznuo u smeh zajedno sa svojim prijateljem.

Do kraja prvog poluvremena je Junajted poravnao preko Lukakua i Erere, ali su zato u drugom delu golovi izostali, te su "Đavoli" i treći put zaredom ostali bez pobede i sada su 13 bodova iza vodećeg Mančester sitija.

Što se tiče Fergusona, legendarni Škot je navodno na početku svoje karijere na "Old Trafordu" takođe bio na ivici da dobije otkaz, pa verovatno ima razumevanja za Murinjovu situaciju.

Čini se da je smeh pokazatelj toga da ni on ne može da veruje kako Junajted prima golove, Sedrik je postigao perfektan gol iz slobodnog udarca, inače prvi u karijeri.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mrancic
Monday, 03.12.2018
10:34

Fergi čuvaj zdravlje.Ne idi na utakmice Junajteda.

avatar
koma73
Sunday, 02.12.2018
16:45

Ne smeje se od muke, ono je bio iskren smeh čoveka koji umire od smeha kada vidi šta je Mančester posle njega postao, i kakvim su ga napravili, započeo Mojes, razvalio Van Gal i doktukao i u rikverc se vratio, pa izašao iz kola i overio u čelo Murinjo.

avatar
stfmcfc
Sunday, 02.12.2018
14:53

Raspad sistema !

avatar
Antihepi
Sunday, 02.12.2018
13:07

Неизмерно ми је жао овог човека.