"Slepi miševi" trijumfom okončali uspešnu sezonu, Maksimović odigrao ceo meč

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 20.05.2018.
14:07
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Valensije slavili su u susretu 38. kola španske Primere, na svom stadionu.

EPA/Manuel Bruque
EPA/Manuel Bruque

Povezane vesti

Marselinovi puleni su u poslednjem kolu Primere slavili na "Mestalji" protiv Deportiva sa 2:1 (1:0).

Poveli su u 28. minutu, strelac je bio Simone Zaza, koji je sa ivice peterca volej udarcem matirao golmana gostiju, nakon loše reakcije odbrane Deportiva na centaršut sa leve strane.

Sa minimalnom prednošću u korist domaćina otišlo se na odmor, a onda je nakon nešto više od pola sata igre u nastavku Guedeš povisio prednost domaćina.

On je prihvatio povratni pas Vijeta i loptu iz kazenog prostora rivala zakucao u mrežu.

Samo tri minuta kasnije, vraća se Deportivo, Adrijan je pobegao po levoj strani, proigrao je usamljenog Lukasa Pereza, koji vara Domeneka za 2:1 na "Mestalji".

Na kraju je domaćin ipak zadržao minimalnu prednost, pa su se trijmfom oprostili od veoma uspešne sezone, dok se Deportivo seli u niži rang takmičenja.

Treba dodati i da je srpski internacionalac Nemanja Maksimović proveo svih 90 minuta na terenu u dresu "Slepih miševa".

Valensija je sezonu 2017/18 završila na četvrtom mestu na tabeli, pa će naredne sezone igrati i Ligu šampiona posle par godina pauze, dok će Deportivo u Segundu sa 18. pozicije na tabeli.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
SRECNO NA PRIPREMAMA
Sunday, 20.05.2018
15:42

KRSTAJIĆEV SPISAK OD 35 IGRAČAnnGOLMANInnVladimir Stojković (Partizan)nnMarko Dmitrović (Eibar)nnPredrag Rajković (Makabi TA)nnAleksandar Jovanović (Arhus)nnŠTOPERInnBranislav Ivanović (Zenit)nnMiloš Veljković (Verder)nnUroš Spajić (Anderleht)nnJagoš Vuković (Olimpijakos, na pozajmici u Veroni)nnDuško Tošić (Gvangžu R&F)nnNikola Milenković (Fjorentina)nnMatija Nastasić (Šalke)nnVujadin Savić (Crvena zvezda)nnBEKOVInnAntonio Rukavina (Viljareal)nnDušan Basta (Lacio)nnAleksandar Kolarov (Roma)nnMilan Rodić (Crvena zvezda)nnIvan Obradović (Anderleht)nnVEZNI REDnnLuka Milivojević (Kristal Palas)nnMarko Grujić (Liverpul, na pozajmici u Kardifu)nnNemanja MaksimoviĆ (Valensija)nnNemanja Matić (Mančester junajted)nnNemanja Gudelj (Gvangžou Evergrande)nnSaša Lukić (Torino, na pozajmici u Levanteu)nnAdem Ljajić (Torino)nnSergej Milinković-Savić (Lacio)nnDanilo Pantić (Partizan)nnFilip Kostić (Hamburg)nnMijat Gaćinović (Ajntraht)nnNemanja Radonjić (Crvena zvezda)nnDušan Tadić (Sautempton)nnAndrija Žvković (Benfika)nnNAPADAČInnAleksandar Mitrović (Njukasl, na pozajmici u Fulamu)nnAleksandar Prijović (PAOK)nnLuka Jović (Ajntraht)nnAleksandar Pešić (Crvena zvezda)

avatar
tino24
Sunday, 20.05.2018
14:36

Maksa odigrao odlicno, pogodio je precku glavom poslije jednog kornera...

avatar
SRECNO NA PRIPREMAMA
Sunday, 20.05.2018
14:13

NEMANJA ZLATNI