"Slepi miševi" se igrali sa "Đavolom" pa doživeli strašan peh! Prilika za bivšeg vezistu Zvzede?

Autor: Aleksa Blaćanin
četvrtak 13.12.2018.
18:07
Izvor: Sportske.net

Navijači u šoku, hoće li ih Srbin oraspoložiti?

EPA-EFE/JUAN CARLOS CARDENAS
EPA-EFE/JUAN CARLOS CARDENAS

Povezane vesti

Valensija je izuzetno loše započela sezonu, nikako nisu mogli da povežu nekoliko dobrih rezultata i definitivno nisu ličili na tim iz prethodne godine. Međutim, sinoć su odigrali odlično i zasluženo slavili protiv Mančester junajteda.

Iako je Junajted u užasnoj formi, ova pobeda je dala ogromnu dozu samopouzdanja za Valensiju kada je u pitanju nastavak sezone. Oni će igrati u Ligi Evrope, a nadaju se da bi i u domaćem prvenstvu uz par dobrih rezultata mogli ponovo do vrha tabele.

Ipak, to će sada biti znatno teže, a taman su pronašli solidnu formu. Sinoć, u pobedi nad velikanom evropskog fudbala, Kondogbija je doživeo veoma nezgodnu povredu na samom kraju duela.

Navijači su se nadali da nije ništa ozbiljno, ali "crne misli" su jutros ipak potvrđene. Žofri Kondogbija je povredio mišić i biće van terena oko tri meseca!

Veliki šok za ovaj klub jer je 25-godišnji vezista veoma bitan šraf ovog tima. Ko će ga zameniti? Da li će šansu dobiti bivši igrač Crvene zvezde Uroš Račić, koji je letos stigao na "Mestalji" sa "Marakane" za 2,2 miliona evra.

Kondogbija

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke