"Slepi miševi" oprez, Ronaldo večeras juri het trik!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 19.09.2018.
16:23
Izvor: Sportske.net

Portugalac je probio led minulog vikenda, može li do prvog het trika u dresu "Stare dame" već večeras?

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Kristijano Ronaldo je ovog leta promenio sredinu, napustio je madridski Real na iznenađenje mnogih i pojačao redove torinskog Juventusa.

Nakon tri odigrana meča u dresu "Bjankonera", prštale su kritike na njegov račun, nije uspevao da se upiše u listu strelaca, iako je uporno pokušavao (23 šuta ka golu rivala).

Ipak, u četvrtom kolu se sve promenilo, postigao je dva pogotka u pobedi nad Sasuolom od 2:1, led je probijen, mnogi se boje onoga što sledi.

Najviše bi trebalo da se boji Valensija, koja će večeras i ugostiti prvaka Italije u okviru prve runde grupne faze Lige šampiona i to iz nekoliko razloga.

Prvi je da Ronaldo sigurno želi da nastavi da trese mreže, a to je tokom karijere u čak 15 navrata učinio protiv "Slepih miševa".

Drugi razlog je taj da nakon sinoćnjih mečeva Portugalac kaska za zvezdom Barselone, Lionelom Mesijem.

Naime, Mesi je u pobedi nad PSV-om došao do svog osmog het trika u elitnom takmičenju, Ronaldo sada ima jedan meč sa takvim učinkom manje.

I pored toga, sa tri gola protiv prvaka Holandije, Argentinac je pobegao Ronaldu za tri gola, po broju postignutih pogodaka u grupnoj fazi takmičenja.

Mesi sada ima 63 upisana gola u grupnoj fazi LŠ, napadač Juventusa 60.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Wednesday, 19.09.2018
20:09

Ronaldo je gotov, to se vidi ove sezone.

avatar
tri tacke
Wednesday, 19.09.2018
16:59

Ne mogu da verujem da nijednu vest niste izbacili vezano za Messijev het trik, odnosno rekord od osam het trikova ,niti to da je u grupnoj fazi na 64 utakmica dao 63 gola! A kad je u pitanju onaj drugi vi izbacite u toku utakmice jos u kojoj zabelezi rekord... Sramota. Jos u ovakvoj vesti spomenete cisto radi reda eto dal ce?! , penaldo da stigne.. Nije ni cudo sto je "najbolji" kad se forsira ovoliko!

avatar
Mak-Juventino
Wednesday, 19.09.2018
16:51

Da nije malo preterano ?