Slavlje Empolija i Udinezea, Lacio predaleko od Lige šampiona!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 17.02.2019.
16:54
Izvor: Sportske.net

Lacio imao tri boda u džepu do 75. minuta, ali izgubio. Kjevo već otpisali.

EPA
EPA

Povezane vesti

Empoli je uspeo da savlada na svom terenu ekipu Sasuola, bilo je 3:0 (2:0).

Reklo bi se da su domaći za samo 3 minuta rešili ovaj meč, prvo je Rade Krunić uspeo da u 34. minutu donese prednost Empoliju, da bi Akua doneo dva gola prednosti u 37. minutu.

Domaćin je više pretio i u nastavku, a pitanje pobednika je rešio Farias u 60. minutu utakmice.

Udineze je uz dosta sreće stigao do pobede nad Kjevom na svom terenu, tako su stigli do zlata vrednih bodova. Kjevo je možda bio i bolji rival danas, ali nisu imali sreće da stignu makar do desetog boda, zabeležili su novi poraz i već su otpisani.

Jedini gol na meču videli smo u 86. minutu, Tjodorčuk je iz penala gađao u golmana Sorentina, lopta mu se odbila, drugi put je bio siguran za konačnih 1:0.

Đenova je na svom terenu dočekala Lacio, a u ovoj utakmici domaći su stigli do pobede u poslednjim trenucima nakon preokreta - 2:1 (0:1).

Lacio je vodio od 44. minuta golom Milana Badelja, imali i sreće u nekoliko situacija, ali možemo reći da nisu zaslužili tri boda.

Pravda je zadovoljena kada je Sanabria uspeo da pogodi u 75. minutu utakmice, a pobedu domaćima donosi Domeniko Krišito u 3. minutu nadoknade vremena. Fantastično je šutirao levom nogom, pogodio od stative za konačnih 2:1.

Darko Lazović je igrao poluvreme, Radovanović nešto duže, a na drugoj strani nije bilo Sergeja Milinković-Savića zbog povrede prepona.

 
Udineze - Kjevo 1:0
Đenova - Lacio 2:1
Empoli - Sasuolo 3:0





Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke