Slaven Bilić se vratio poslu, treniraće bivšeg Zvezdinog napadača!

Autor: Aleksa Blaćanin
četvrtak 27.09.2018.
23:27
Izvor: Sportske.net

Hrvatski trener ima novi izazov.

EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Al Itihad je objavio da ima novog trenera, u pitanju je bivši hrvatski defanzivac, Slaven Bilić.

Bilić će nakon skoro godinu dana pauze ponovo sesti na klupu nekog tima, a ovoga puta će pokušati da ostvari dobre rezultate u Saudijskoj Arabiji, odakle je Al Itihad.

Bilić je kao trener sedeo na klupi Hajduka iz Splita, hrvatske reprezentacije, Lokomotive iz Moskve, Bešiktaša i poslednji trenerski posao mu je bio u Premijer ligi sa Vest Hemom.

Na klupi Vest Hema je bio od 2015. godine, pa sve do 4. novembra 2017. godine. Ostvarivao je neke neverovatne rezultate sa "Čekićarima", jednu sezonu čak završio i na 7. mestu, ali nakon dosta slabog početka prošle sezone usledio je otkaz.

Pedesetogodišnji Bilić će pokušati da ostvari što bolje rezultate sa Al itihadom, koji je loše započeo sezonu i nalazi se na pretposlednjem mestu u ligi nakon 4 odigrane utakmice.

U Al Itihadu igra i povremeni srpski reprezentativac i nekadašnji član Crvene zvezde, Aleksandar Pešić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anthony
Friday, 28.09.2018
02:26

Meni je on top trener, odlicno vodio Besiktas, pre toga i reprezentaciju Hrvatske, a sa Vest Hemom je jedno vreme i drzao 4. poziciju pred kraj sezone

avatar
Jack Rackham
Friday, 28.09.2018
00:49

On je trener za mnogo ozb klub jeste vrvt top plata tamo, ali bolje je preuzeo neki tim iz PL, ili chamoionshipa, pa da se bori za PL