Slatkorečivi Murinjo, Totenhem je idealan, pre par nedelja bio na vratima drugog kluba!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 30.11.2019.
10:58
Izvor: Sportske.net

Da li će rival žaliti zbog ovog raspleta?

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

Murinjo je juče konstatovao da ne postoji bolji klub od Totenhema kada su uslovi u pitanju i da zaista ne bi želeo da bude nigde drugde jer "Pevci" imaju najlepši stadion na svetu, najbolju infrastrukturu.

"Nisam neko ko dolazi iz malog kluba pa je impresioniran, znate koga sam vodio. I svi imaju dobre uslove, ali niko ne može da se poredi sa Totenhemom, ovde je fantastično", pun je hvale Murinjo.

Verovatno bi to rekao da je i pre nekoliko nedelja potpisao za Arsenal.

Naime, on je dao pristanak u prvom razgovoru sa direktorom Raulom Sanilehijem. Ali, stara garda u upravi Ser Čips Kesvik, kao i Lord Haris od Pekama su imali drugačije mišljenje, da se Murinjo ne bi uklopio i da bi to predstavljalo devastaciju onoga što je Venger gradio decenijama.

Na kraju je presudio vlasnik, Sten Krenke koji retko dolazi u Englesku, je poručio da Emeriju treba dati još malo vremena, pa onda razgovarati sa Murinjom. Za to vreme je Totenhem delovao i sada je Arsenal podeljen, postoji tih rat između Sanilehija i direktora Edua sa jedne i starijih članova uprave na drugoj strani...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Igors Stepanovs
Saturday, 30.11.2019
15:47

Ispravna odluka,ali treba ovu star staru gardu raspustiti,Stiv Bould je isto dugo u klubu.Sanljehi mi deluje dobro za sad i ovaj mladji Krenke malo normalniji od oca.

avatar
Nemanjici
Saturday, 30.11.2019
12:45

Murinjo najveci prevarant i lazov

avatar
The_Matrix
Saturday, 30.11.2019
14:43

Ne mora da znaci da je nesto slagao...Totenhem je napravio jedan prelep i moderan stadion, sigurno jedan od boljih u evropi. Ulozili su puno u trening centar i verovatno zbog toga imaju dobre uslove i inovativne stvari

avatar
Nemanjici
Wednesday, 04.12.2019
11:44

Murinjova cista demagogija. Slepac

avatar
Nemanjici
Monday, 02.12.2019
16:49

A Murinjo je inace poznati trener koji razvija igrace jos od petlica. Ma ajde bezi, lazov i manipulator. Niko ga nije hteo i onda kao u Tott. Slepac. Pogazio je svoju rec 100 puta i ukaljo obraz.

avatar
REVØLT
Saturday, 30.11.2019
12:04

Lord od Pekama i toranjskog bloka ''Nelson Mandela'' 😄