Slaba vajda od Balotelija za sada

Autor: Boban Filipović
nedelja 28.09.2014.
14:43
Izvor: Sportske.net

Od svih igrača koji još uvek nisu postigli gol u Premijer ligi, Supermario je imao najviše neuspelih pokušaja da to učini.

Beta/AP Photo/Clint Hughes
Beta/AP Photo/Clint Hughes

Povezane vesti

Od dolaska na "Enfild Roud" Mario Baloteli je u žiži, poklanja se dosta pažnje svakom njegovom potezu, kako sa terena i treninga, tako i mimo njih.

On je doveden iz Milana da postiže golove, golove kojih još uvek nema, premda se ne može reći da je neaktivan na tom planu.

Od povratka u Premijer ligu Baloteli se još uvek nije upisao u strelce, iako je čak 20 puta šutirao ka golu protivnika, najviše od svih igrača najjačeg takmičenja u Engleskoj koji još uvek nisu zatresli protivničku mrežu.

Juče protiv Evertona je bio naročito agilan, imao je pregršt pokušaja, par veoma izglednih šansi, ali je Tim Hauard uvek iz duela sa njim izlazio kao pobednik.

U jednoj situaciji bio je blizu postizanja gola, iako nije ni stigao direktno da ugrozi golmana "Karamela" - zakasnio je delić sekunde na centaršut Morena s leve strane u prvom poluvremenu.

Najzreliju šansu propustio je odmah nakon vodećeg gola Džerarda, kada mu je Haurd ušao u šut koji je uputio iz neposredne blizine, taman toliko da lopta zvrši na prečki, a ne u golu. Da je pogodio tada, "Redsi" bi verovatno upisali nova tri boda...

Nakon meča s Evertonom, Brendan Rodžers je izjavio da je Baloteli jednostavno morao da postigne gol.

Njegov prvenac u dresu Liverpula u Premijer ligi se još uvek čeka...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke