SL - Aris preživeo pakao "Tumbe"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 24.02.2019.
20:30
Izvor: Sportske.net

Bez pobednika u derbiju Soluna. PAOK propustio priliku da trijumfom nad gradskim rivalom šampionsku trku stavi pred svršen čin.

Epa/Sotiris Barbarousis
Epa/Sotiris Barbarousis

Povezane vesti

Ne može se još uvek reći da će titula završiti u Solunu, mada je PAOK bio jako blizu važne pobede i privođenja posla kraju.

Vicešampion Grčke večeras je u derbiju Soluna remizirao sa Arisom rezultatom 1:1 (1:0) i tako propustio priliku da novom pobedom u jednom od derbija borbu za titulu stavi pred svešen čin.

Crno-beli su poveli pet minuta pre odlaska na odmor fantastičnim golom Vierinje.

Kako je meč odmicao delovalo je da će PAOK upisati nova tri boda, ali je "hladan tuš" usledio pet minuta pre kraja. Španac Fran Veles uspeo je da donese izjednačenje Arisu i da postane treći tim koji je u tekućoj sezoni uspeo da izbegne poraz od PAOK-a.

Zaostatak Olimpijakosa za liderom grčke Super lige sada iznosi deset bodova, a treba reći i to da crveno-beli iz Pireja imaju meč manje i priliku da sutra smanje na -7.

Do kraja takmičenja u grčkoj Super ligi ostalo je osam kola.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
paok1926
Sunday, 24.02.2019
22:11

Da se zahvale savezu i sudiji iz Norveske.Nisu ni sudije iz EU gadljive na pare.Bolje da nas domace sudije pljackaju nego strane.Onakvo krimi sudjenje se ne vidja cesto.