SL - AEK noći na vrhu, Kljajiću puna mreža

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 11.02.2018.
18:41
Izvor: Sportske.net

Minimalcem u duelu sa Asterasom fudbaleri AEK-a vezali su treću pobedu u grčkoj Super ligi koja im garantuje noćenje na liderskoj poziciji. Filip Kljajić treći put od selidbe u Platanijas primio tri gola na jednom meču.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri atinskog AEK-a zabeležili su u nedelju četrnaestu pobedu u grčkoj Super ligi pa će večeras noćiti na liderskoj poziciji na tabeli.

AEK je nakon trijumfa na gostovanju Olimpijakosu teškom mukom stigao do sva tri boda u susretu sa Asterasom (1:0) ali je na kraju slavio golom Lazarosa Hristodulopulosa iz jedanaesterca.

Minimalac je bio dovoljan atinskim žuto-crnima da zabeleže tri boda i uz meč više od PAOK-a izbiju na prvo mesto na tabeli sa bodom više od crno-belih iz Soluna koji svoj meč 21. kola igraju u ponedeljak.

Pobedu je ovog popodneva ostvarila i ekipa Panetolikosa koja je na domaćem terenu ubedljivo tukla (3:0) poslednjeplasirani Platanijas.

Drugi put na šest nastupa u dresu Platanijasa Filip Kljajić je primio tri gola, a njegova ekipa na devet kola pre kraja ima šest bodova manje od Apolona koji zauzima četrnaesto mesto na tabeli.

Filip Kljajić je od prelaska u Platanijas na šestomesečnu pozajmicu iz Partizana odigrao šest prvenstvenih utakmica i na njima primio 11 golova. Njegov tim je u nastavku sezone zabeležio pobedu, remi i četiri poraza.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke