Škuletić za nadu, Genčler ipak poražen

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 15.04.2018.
14:58
Izvor: Sportske.net

Pogodak srpskog internacionalaca u završnici duela sa Kajzerijem dao je nadu Genčleru da može barem do boda ali je tim iz Ankare na kraju ipak doživeo poraz.

fclm.ru
fclm.ru

Povezane vesti

Fudbaleri Genčlerbirligija nastavljaju grčevitu borbu za opstanak u turskoj Super ligi, a posao će im biti dodatno otežan nakon današnjeg poraza od Kajzerispora.

Kajzeri je na svom terenu savladao Genčlerbirligi rezultatom 3:2 (2:0) i tako prekinuo seriju od tri uzastopna poraza u Super ligi.

Domaćin je najveći deo posla obavio u prvom poluvremenu koje je rešio u svoju korist rezultatom 2:0, ali su prava uzbuđenja usledila tek u nastavku.

Stefan Sesenjon vratio je nadu gostima golom iz penala u 56. minutu ali je Kajzeri ponovo stigao do dva gola prednosti pogotkom Deniza Turuča u 77. minutu.

Četiri minuta pre isteka regularnog toka susreta pogađa i srpski internacionalac Petar Škuletić ali se ispostavilo da gol bivšeg fudbalera Partizana nije bio dovoljan da gosti stignu barem do boda koji bi im mnogo značio.

Škuletiću je ovo bio sedmi prvenstveni pogodak u tekućoj sezoni, a tek drugi put je Genčler poražen u meču na kom je napadač rođen u Danilovgradu postigao gol.



Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke