Škoti tvrde pazar, popust u Parizu, bundesligaški defanzivac - šta Arsenal želi ovog leta?

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 23.06.2019.
10:04
Izvor: Sportske.net

Londonski tim neće imati mnogo novca na raspolaganju, ali jasno je da Emeri želi promene u svojoj ekipi.

Epa/Andy Rain
Epa/Andy Rain

Povezane vesti

Unai Emeri želi da napravi tim po svojoj meri, ali jedna sezona za to nije dovoljna, pa se veruje da će Arsenal biti aktivan ovog leta.

Pregovori oko Kirana Tirnija napreduju, Seltik zateže oko obeštećenja, ali i sami su svesni da je samo pitanje trenutka kada će morati da pristanu na ponudu "tobdžija" koja trenutno iznosi 15 miliona funti. Sprema se još pet miliona.

Na radaru su još i Armando Ico iz Torina o čemu se govori već danima, Janik Karasko je kažnjen od strane kluba što svakako ide u prilog londonskoj ekipi pošto je on već dao pristanak da se vrati u Evropu.

Novo ime koje se pojavilo i dovodi se u vezu sa Arsenalom jeste defanzivac Majnca Žan-Filip Gbamin, reprezentativac Obale Slonovače može da odgovori na nekoliko pozicija u odbrani i po Emerijevoj je meri pošto voli "univerzalce".

Arsenal ne bi bio Arsenal da nije u potrazi za sjajnim fudbalerima iz Francuske, jedan od njih jeste i Kristofer Nkunku koji nije standardan u Pari Sen Žermenu.

Stefan Mitrovic Nkunku Pari Sen Zermen Strazbur PSZ

Mladi reprezentativac "galskih petlova" bi mogao da napusti Pariz za sumu od tek 15 miliona evra.

Za njega je zainteresovan i Lajpcig, pa će "tobdžije" morati da reaguju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Igors Stepanovs
Sunday, 23.06.2019
19:17

Pa nek dovode nekog,rok u PL je kraci.

avatar
riquelme
Sunday, 23.06.2019
10:39

Procitas ova imena, procitas sta radi Pogba Mancesteru, Totenhem koji pusta Tripijea, Eriksenu ne da povisicu, Celzi i da moze i da ne moze da kupuje ode im najbolji a onda se osvrnes na drugu stranu i vidis da pored onakve timcine Siti dovodi Rodrija iz Atletika, Kansela iz Juvea, Liverpul kao ceka da ode Lovren pa da izuju 110-120 miliona za Kulibalija, cenkaju se oko Fekira i sve je jasno kao dan. Trenutno imaju dobre ekipe iste budzete kao i Mancester i vise od druge dve gore pomenute ekipe i tu je kraj bilo kakve price. Za Mancester su pisali da ce imati 250 miliona na kraju ispada da toliko imaju ako prodaju Pogbu. Pa bice 3,4,5,6 dok ne dodje novi vlasnik i ubaci tih 350-500 miliona u 2 sezone za novih 4-5 igraca pa onda tek da krenu da se cimaju...