Skolsu radili ono što je običaj u Srbiji, reakcija odmah usledila!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 14.03.2019.
18:30
Izvor: Sportske.net

Legenda Mančester Junajteda posle mesec dana otišla sa klupe Oldama.

EPA/RITCHIE B. TONGO
EPA/RITCHIE B. TONGO

Povezane vesti

Posle samo mesec dana Pol Skols je dao ostavku na mesto menadžera Oldama.

On je svoju odluku saopštio danas popodne, u pitanju je klub njegovog detinjstva, a razlog je mešanje vlasnika Abdalaha Lemsagama u stvari oko prvog tima.

"Na žalost mora da odem iako sam planirao da ostanem najmanje 18 meseci u klubu za koji navijam čitavog života. Bio sam ponosan na posao, ali mi je vrlo brzo postalo jasno da neću moći da vodim tim kako sam želeo. Dobro sam se pripremio za posao, nekoliko nedelja sam gledao tim, ove godine svakako nismo bili dovoljno dobri da se borimo za viši rang, ali sledeće sigurno. Ekipa ima potencijal", rekao je Skols.

On je dodao da oseća da je spreman za trenerski posao, iako baš u ovom četvrtoligašu nije napravio neki rezultat u sedam mečeva koliko je vodio, startovao je pobedom protiv Jovila, da bi posle toga u šest mečeva imao tri remija i isto toliko poraza.

Posle Gerija Nevila još jedan član Junajtedove zlatne generacije je kratko potrajao na klupi...

Inače, ovakve stvari se često događaju u manjim fudbalskim zemljama, recimo i kod nas, ali i u nižim engleskim ligama.

Oldam nije mali klub, tri puta su igrali polufinale kupa, bili prvaci pre više od 100 godina, a devedesetih su postali promocijom osnivači PL, igrali par sezona i onda ispali.

Vlasnik je Marokanac Lemsagam Abdalah, on je početkom 2018. kupio klub od Sajmona Kornija koji je 14 godina bio većinski vlasnik.

Prošle sezone su ispali iz treće lige.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mrancic
Thursday, 14.03.2019
22:14

Hajde sad pametuj.

avatar
Даниел Агер
Thursday, 14.03.2019
21:43

Neka se vrati u studio da pametuje i onako ni on ni Nevil ni Karager nisu za bolje. Kao i svi drugi englezi, u studiju su najpametniji pored aut linije rezultati pokazu sve.