Skols ne prestaje: "Mene je sramota, ne znam za Murinja..."

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 24.10.2018.
09:26
Izvor: Sportske.net

Posle lakog poraza od Juventusa, pljušte nove kritike od bivših igrača, sada komentatora...

EPA/PETER POWELL
EPA/PETER POWELL

Povezane vesti

Pol Skols kaže da je razlika u klasi nestvarna.

"Ok, Junajted nije što je bio, ali ovo je zaista otrežnjenje, Juventus je dao gol, mogli su još da su hteli, tako se činilo. Junajted je bio nervozan kada primi loptu, možda je Murinjo srećan zbog minimalnog poraza. Ja nisam, verujte, u pojedinim trenucima me je bilo sramota", sipa vatru Pol Skols.

Njegov nekadašnji saigrač Rio Ferdinand se slaže.

"Kad da su deca igrala protiv profesionalaca, baš ništa drugo ne mogu da izdvojim kao utisak.Ponovo su brzo primili gol, ali protiv ozbiljnih ekipa ne postoji šansa da se vratite. Kada sumiram meč, baš se videla razlika u klasi", dodaje Rio.

Mediji nemaju milosti, kažu da je Junajted video gde je, pitaju se koliko vrede Lukaku i Pogba kada ih uporedite sa Juventusovim igračima.

Na kraju, ipak, Junajted je i dalje drugi, ima šanse za osminu finala, ali je jasno da sa ovim timom nemaju šta da traže u Evropi, ali i PL.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

17 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
neme
Wednesday, 24.10.2018
16:41

Juve pretrcao 6km vise a posed 30-70 i na kraju tri puta vise dodavanja a uz put su i duplo kvalitetniji .Dobro su prosli.

avatar
Unsullied
Wednesday, 24.10.2018
14:06

Najbolji ste mi vi koji degradirate Pogbu a on pokazuje da je jedini uz De Heu klasa u Junajtedu , kao sto je pokazao i protiv Juvea

avatar
bebel
Wednesday, 24.10.2018
13:39

Pod hitno uručiti otkaz Mourinhu.

avatar
scofield
Wednesday, 24.10.2018
13:22

Stvarno sramota da na sred Old Traforda se Juve ovako sali sa njima. Ali Juventus kao zemlja jak. Isto kao da su igrali u seriji a utakmicu. Nema razlike.

avatar
mrancic
Wednesday, 24.10.2018
12:41

Novi trener,novi igrači,pa ispočetka sa novom filozofijom igre i novim ambicijama.Junajted je spao na nivo klubova u sredini PL.I štoperi i vezni i napad i trener.Duge godine do oporavka čekaju Junajted.Do zime da se otarasi nekoliko igrača i trenera.Bez promene trenera nijedan od onih koji vrede neće potpisati ugovor.I dovesti Ikardija i krilo.Ljudi evo igraju ova tri lelemuda od starta meča i šta su uradili.Pojeli ih štoperi Juventusa.Fergi neka grli i Ronalda i Pepa ali ima krivicu zbog predloga za dovođenje nejakog Mojesa.Odatle je sve krenulo.I od izuzetnih ima boljih ili bar jednakih i mlađih.Život ide dalje.Valjda će to neko iz Junajteda shvatiti konačno.

avatar
BloodY RippeR
Wednesday, 24.10.2018
20:49

Mozda je on ocekivao od Mojesa nesto ali vise nije ni liga sto je nekad bila. Ser je mogao da radi to sto je radio jer i kad im bilo lose niko nije ni pokusao da spomene njegovu smenu. A imao je mogucnost sastavlja tim za narednih 10 god a ostali treneri posle njega su pokusali na brzaka da naprave tim prema sebi a to retko kad uspeva. A i stoji da ni jedan nije na tom nivou atoritet. Jer jedan je Fergi i znalo se da ako mu se neko zameri moze samo da leti iz man-a a sad evo ti situacija Pogba-Murinjo i umesto da su ga prodali oni su uneli jos veci nemir u svlacionici i dokazali su da trener nemoze da odlucuje o tome. I sad ti kazes kriv Mojes. Kriva je i uprava.

avatar
Blackmamba24
Wednesday, 24.10.2018
11:26

Naravno da treba da ih bude sramota, zamisli da se radujes minimalnom porazu protiv Juventusa, a jedan si od najvecih timova na svetu, da se raduje Sandrlend pa da razumem, ali Junajted, dovoljno govori koliko su pali

avatar
Agent Provocateur
Wednesday, 24.10.2018
11:24

Mislim da su kritike potpuno na mestu jer je razlika u klasi vrlo evidentna. Desava se da igraci troluju kada nije mesto i vreme ali sada je zaista i mesto i vreme jer je Juve odrzao otvoreni cas svih elemenata fudbala.

avatar
Petar Pan
Wednesday, 24.10.2018
11:18

Sramota je sto desnog beka igra Jang , sramota je sto vezni red pretrci tri puta manje nego vezni red ostalih ekipa u Evropi . Sramota je sto u klubu imas 5 stopera , kad ih sve spojis ne mozes da dobijes kvalitetnog igraca . Sramota je sto je direktor kluba , covek koji nema veze sa fudbalom . I na kraju sramota je sto navijaci ocekuju da jedan prosecna eekipa moze nesto da uradi protiv top timova , a mi smo odavno postali prosecna ekipa , ne postoji sistem po kojem se radi , svaki novi trener dodje i dovodi svoje igrace , a proda stare .

avatar
Mak-Juventino
Wednesday, 24.10.2018
11:11

... protiv ozbiljnih ekipa ne postoji šansa da se vratite ... Boc za Mou , ali boc i za Chelsea :DDD Bolji smo trenutno , pa sta ? Nema potrebe za ovo ! Gledamo se na Areni !!!

avatar
ISTINA BOLI
Wednesday, 24.10.2018
10:56

Da sam vlasnik kluba,odrekao bi se ovog igraca preko novina! Razlika izmedju igrackog kadra ova dva kluba je PSG-Lyon i sta ocekivati? Bonuci-Kjelini protiv Lindelof-Smoling,pa nemoj da se salimo. To kada si ti igrao Pole,je vreme kada bi se SAF samo ucinilo da ga neki klub moze prestici,kupovalo sve najbolje,ejjj bre dali ste 63m FUNTI devedesetih godina za jednog Ria Ferdinanda,pa to je kao sada za Godina dati 400m eura! Arsenal imao jednu solidnu sezonu,brze bolje ste im uzeli Persija i ni to vam ne bi bilo dovoljno da vam se nije izrodila vrhunska generacija,pa vam ni to nije dovoljno bilo da niste imali pomoc sudija,secam se mozda je bila 2000ta godina,Edvin prima gol,lopta usla 3 metra,vadi je iz gola,sudija ne prekida igru,kaze nije gol,lako je tako osvojiti!

avatar
Antihepi
Wednesday, 24.10.2018
10:22

И мене је срамота што је овај егоцентрични смрад још увек тренер Јунајтеда.

avatar
_mladenq
Wednesday, 24.10.2018
10:21

Ali bukvalno ovo. Gledao sam samo prvi half, Juventus za dve klase bolja ekipa, jezivo sta je Murinjo napravio od Manchestera.

avatar
Jagger86
Wednesday, 24.10.2018
10:18

Čekam dan kada ćete objaviti da je Murinjo dobio otkaz. Ovo je ponižavajuće i bedno da trpi ovakav klub kakav je United. Kao što juce jedan komentator kaže . Možeš da imas loš dan, da te neće , da odigraš loše ..ali da te toliko neki tim ponizi u svakom pogledu i to još na domaćem terenu, to je nedopustivo. Čovek se sprda sa ugledom kluba , a ljudima to očigledno ne smeta.

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 24.10.2018
09:57

Takodje, Skols je rekao da ne bi smenio Murinja.

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Wednesday, 24.10.2018
09:40

Juventus je u 25 min imao 73% posjeda lopte Nestvarno Makar to nije mjerilo ipak ...

avatar
DropkickMurphys
Wednesday, 24.10.2018
09:37

Meni se takodje ne svidja Murinjov rad u Junajtedu,ali pitanje je moze li ovaj tim bolje cak i sa drugim trenerom.Verovatno bi sa drugim trenerom bilo bolje,ali ne mnogo.Veoma su limitirani,to je fakat.