Skols bez "dlake na jeziku" - "Odlazak Pogbe ne bi bio gubitak!"

Autor: Stefan Matić
sreda 18.09.2019.
23:39
Izvor: Sportske.net

Legenda Mančester Junajteda smatra da Francuz nikada nije opravdao očekivanja svojih navijača.

EPA/PETER POWELL
EPA/PETER POWELL

Povezane vesti

Francuski internacionalac je bio na korak od prelaska u redove Real Madrida tokom leta, Zidan je činio sve ne bili doveo svog sunarodnika na "Santijago Bernabeo", ali su čelnici Junajteda previše tražili za igrača koji je u proteklom periodu postao jedan od simbola kluba sa "Old Traforda".

Navijači Junajteda vide njegov ostanak kao veliku pobedu, ali Skols se ne slaže sa time.

"Svima je jasno da Pogba želi Real Madrid, ali ne znam iz kog razloga je posao propao. Možda su ga zamolili čelnici Junajteda da im da još jednu godinu, ali ne vidim njegov odlazak kao gubitak za klub. Njegova forma nije na visokom nivou, za ove dve-tri godine koliko je ovde siguran sam da bi i manje poznati igrači mogli da odigraju kao on", izjavio je Skols za engleske medije.

Pogba nije igrao na meču sa Lesterom, pre toga je propustio i reprezentativne obaveze zbog povrede. Još uvek nije neizvesno da li će biti spreman za šesto kolo Premijer lige i okršaj sa Vest Hemom.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MaNcHesTeR_ed
Thursday, 19.09.2019
09:48

Prodali smo Lukaku,Sanchez,Herrera, ko je dosao na njihovo mesto ?? Ovo je najslabiji tim na papiru od kad pratim Manchester skoro 20godina. Kad se samo setim da je Van Nisterloy otisao zato sto je ekipa bila mlada i nije verovao u talente Rooney/Ronaldo. Sad imamo talente Rashford/Martial ali nemamo Van Nisterloya koji ce da da 20golova. Rahsford daje gol na svaku 4 utakmicu, Martial na svaku 3, ako damo preko 60golova za celu sezonu da slavimo.

avatar
MaNcHesTeR_ed
Thursday, 19.09.2019
09:38

Tako je, jedan igrac ne moze nista da doprinese kad je ostatak ekipe prosek, pogledaj bilo koji drugi veci klub, Juventus ima na sredini Matuidi,Pjanic,Khedira,Rabiot ; City Gundogan,KDB,Fernandinho,Rodri itd, znaci svaki ozbiljan klub ima minimum 2 igraca svetske klase, a mi imamo Pogbu, i Matica Fred McTominay, 3 igraca koji mogu da igraju za Sahtjor ali ne i za top klub u PL

avatar
_mladen_
Thursday, 19.09.2019
08:57

Ni za Pogbu, a ni za Junajted.

avatar
Jagger86
Thursday, 19.09.2019
08:10

Samo naći zamenu do leta, i daleko mu lepa kuća. Verovatno je takav dogovor i pao izmedju Reala i Uniteda, neka vrsta obećanja. Previše bi bilo zbog FFP da su doveli Hazarda i Pogbu ovoga leta zajedno.

avatar
Devil born 1878
Thursday, 19.09.2019
00:36

Pogba nije simbol za Junajted, mozda u negativnom smislu

avatar
Thursday, 19.09.2019
00:34

e moj skols pogba je najbolji veznjak u junajtedu doživotni ugovor mu dat i naravno ne zaboravit minu