Skols bez dlake na jeziku, ko je "kriminalac" u Junajtedu i ko je "drven"?

Autor: Stefan Matić
sreda 09.12.2020.
14:56
Izvor: Sportske.net

Solskjerov tim nedopustivo loše odigrao izuzetno bitan meč.

EPA/PETER POWELL
EPA/PETER POWELL

Povezane vesti

Mančester Junajted je završio svoje učešće u Ligi šampiona, i to na neslavan način.

"Crveni đavoli" su već posle trinaest minuta igre imali deficit od 2:0, bilo je i 3:0 posle gola Klajverta kome je kumovala nepažnja Harija Megvajera, ali i neodlučnost Davida De Hee. Pol Skols nije poštedeo igrače svog omiljenog kluba.

"Velika greška De Hee kod trećeg gola, on je prosto uplašen da se ne povredi. Taj centaršut ne bi smeo da prođe kroz šesnaesterac tako lako. Kao golman, morate istrčati, napravite sebe što većim. Možda ćete dobiti loptu u lice, možda se i povredite, ali on je samo okrenuo leđa. Ustvari on je sebe napravio manjim, što je kriminalno za iskusnog golmana poput njega"

Megvajer je nazvao 'drvenim' i 'stegnutim', intervju kapitena Junajteda po kraju meča gde priznaje da nisu bili spremni za početak je bila samo so na ranu.

"Intervju Megvajera je bio zabrinjavajući, reći da niste bili spremni za prvih dvadeset minuta utakmice. Kako ne možete biti spremni za ovako važnu utakmicu i tako tešku utakmicu u Nemačkoj? Nisu ni trebali da dođu u ovakvu poziciju da se bore za dalji plasman, ali tu su bili, i onda nisu spremni za prvih 20 minuta", izjavio je Pol Skols.

Junajted će ipak ostati u Evropi, treće mesto im omogućava Ligu Evrope, ali to ne zadovoljava apetite ovako velikog kluba.

baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Boginja iz Bergama
Wednesday, 09.12.2020
23:32

Lucifer zadovoljno trlja ruke

avatar
Nemanjici
Wednesday, 09.12.2020
23:26

Didjite na Marakanu

avatar
LUZERPOOOL
Wednesday, 09.12.2020
20:14

Samo kolegu nije iskomentarisao, i rekao mu da jednostavn nije za Junajted.

avatar
deki trbic
Wednesday, 09.12.2020
20:08

SVAKA TI JE NA MESTU....POLA IGRACA JE DRVENO I NE ZASLUZUJU DA IGRAJU NE SAMO ZA MU VEC I ZA DRUGI VELIKI KLUB U PL.

avatar
Red blood
Wednesday, 09.12.2020
16:49

Ja mislim da oni u poslednjih 6-7 godina bas spadaju medju klubove kojima je Liga Evrope takmicenje po meri.

avatar
NIKE
Wednesday, 09.12.2020
16:24

Ne kontaš ti Skols, United je namjerno ispao iz LŠ, jer im je to ne bitno takmičenje kako kaže brat Lucifer, a sad ce usput dobiti i lakseg rivala jer su u LE, dok ce naivni PSG i Lajpcig dobiti mnogo teze protivnike na proljece jer su ostali u tom ne bitnom takmičenju LŠa.. jedino finansijski aspekt he problem, her za sce pobjede i titulu u LE se zaradi oko 7,5 mil evra, a za sam plasman u osminu finala LŠ se zaradi oko 8,5 mil evra, a gdje su sponzori i ostalo.. ali Unitedu svakako novac nije potreban..