Skandal u Primeri, VAR ne radi?!

Autor: Stefan Matić
subota 05.10.2019.
23:13
Izvor: Sportske.net

Ljudi iz Leganesa nezadovoljni primenom VAR tehnologije.

EPA-EFE/PACO CAMPOS
EPA-EFE/PACO CAMPOS

Povezane vesti

Tim iz predgrađa Madrida nastavlja sa lošim partijama, posle osmog kola se nalaze na zadnjem mestu sa svega dva osvojenih boda. Danas protiv Levantea su imali šanse da stignu do nerešenog ishoda, ali je Brajtvajt promašio penal za izjednačenje u samoj završnici meča.

Ipak, tu se nije stalo sa polemikom, najglasnija je bila predsednica Leganesa Viktorija Pavon koja traži ponavljanje meča zbog incidenta iz prvog dela igre.

Rođer Marti je doneo prednost gostima iz penala, ali deluje da je kontakt zbog kojeg je dosuđen jedanaesterac bio van šesnaesterca, ali i intenzitet samog kontakta je upitan.

"Ozbiljne stvari su se dešavale u meču između Leganesa i Levantea, protiv nas je suđen penal koji se nije desio u šesnaestercu. Slična odluka je donešena i na meču protiv Valensije pre nekoliko nedelja. VAR nije radio pravilno, ovo smo saznali preko našeg delegata i drugih izvora zato ćemo tražiti ponavljanje večerašnjeg meča", izjavila je Pavon.

Ostaje da se sačeka izveštaj ostalih delegata utakmice i sačeka odgovor čelnika La Lige, mada je teško poverovati da bi se meč ponovio zbog ovakvih tvrdnji.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Steffmajster
Sunday, 06.10.2019
10:32

kako ne radi :/ radi var za real

avatar
Колатерална Штета
Sunday, 06.10.2019
00:32

Ovo faula videlo nije...

avatar
DRUG OSTOJA
Saturday, 05.10.2019
23:59

SKANDAL!!! Dupe, sise, Ceca, Stanija, Karleuša FOTO VIDEO