Skandal u Madridu - "Čovek od kristala" otišao pre vremena!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 07.01.2019.
10:30
Izvor: Sportske.net

Bilo mu je dosadno, makar je iskren. Ipak, njegov potez dolio ulje na vatru...

Beta/AP Photo/Petr David Josek
Beta/AP Photo/Petr David Josek

Povezane vesti

Garet Bejl je povređen, "čovek od kristala" kako ga tužno zovu madridski mediji će ponovo propustiti nekoliko mečeva. I Real je bez njega tužan, a više niko ne broji povrede Velšanina.

Mnogo buke izazvala je slika od sinoć, naime, kako bi izbegao gužvu, Bejl je napustio stadion pre kraja meča i u 78. minutu izašao sa "Bernabeu".

On je i na ovaj način ostavi tim na cedilu, bilo je 0:1 u tom trenutku, "Los Blankosi" su imali igrača manje, ali je Džeronimo Rulji golman Sosijedada u nekoliko navrata sprečio izjednačenje.

Velšanin nije video drugi gol gostiju, Ruben Pardo je u 83. minutu stavio tačku na poraz Reala koji je peti na tabeli i ima deset bodova manje od vodeće Barselone.

Bejl je od dolaska iz Totenhema zaradio 22 povrede, uglavnom mišića, a posle Sosijedada, propustiće sigurno mečeve sa Betisom, duele u kupu protiv Leganjesa, i verovatno još par mečeva, jer se do sada pokazalo, da optimistična predviđanja kod njega ne važe, obično se duže oporavlja od onoga što lekari postave kao datum povratka, pa niko ne veruje da će biti spreman za duel sa Seviljom 19. januara.

Inače, Real je dobio i prvo pojačanje.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Z
Monday, 07.01.2019
14:36

On nije loa tip, nije ni nabedjena zvezda....ali pocetkom 2000ih bi za ovo bio momentalno isteran iz kluba jer bi ga svalcionica razapela. Ali nema vise old school igraca kao sto su bili Kin, Vijera, Nesta, Maldini, Gerard, Lamps, Teri, Zaneti, Kan, Skols, Xavi...

avatar
Agent Provocateur
Monday, 07.01.2019
13:42

Da nije otisao Ronaldo uvek bi isla prica kako se igralo na njega i za njega i kako je Bejl zato propao. U neku ruku ova sezona je potvrda da je Bejl prikolica. Sjajna, skupa i svetlucava, da se hvalis komsijama ono kada je izvezes na letovanje, kad jednom ili dvaput u pet godina nabode neke nestvarne golove ali uglavnom stoji parkirana u garazi a ti placas poreze i odrzavanje i place ti se.

avatar
Paul Kersey
Monday, 07.01.2019
13:35

Glupi Peres. Mogao ga je posle finala LŠ zavaliti za velike pare.

avatar
Di Magia
Monday, 07.01.2019
11:41

Dok je Ronaldo bio u Realu pricali su da ga gusi, da zbog njega ne moze da dodje do izrazaja...Pitam se ko li ga sad gusi... Ronaldo je goat za ovog staklenca...

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 07.01.2019
11:39

To je covek od kristala koji zivi od skandala:-D