Skandal u FIFA dobar po Suareza?

Autor: Miloš Marković
četvrtak 28.05.2015.
14:40
Izvor: Sportske.net

Hoće li Urugvajci imati koristi od hapšenja u FIFA?

Beta/AP Photo/Ricardo Mazalan
Beta/AP Photo/Ricardo Mazalan

Povezane vesti

Fudbalski savez urugvaja će zatražiti ukidanje zabrane za Luisa Suareza za ujedanje Đorđa Kjelinija.

Ovakav potez se temelji u najnovijim dešavanjima u Svetskoj kući fudbala, Urugvajci veruju da bi zabrana trebalo da bude ukinuta zbog toga što je FIFA koruptivna organizacija.

"Ako se Luis slaže, zatražićemo prekid suspenzije jer je naš igrač kažnjen od strane organizacije koja se tereti za korupciju.", saopšteno je iz Urugvajskog saveza.

Podsetimo, Suarez ima zabranu učešća na ovogodišnjem Kopa Amerika zbog svoje međunarodne suspenzije.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Boixos_Nois
Thursday, 28.05.2015
15:03

Što se tiče Suareza ne bi volio da mu ponište kaznu jer bi bilo bolje da se što više odmori za Barsu i za početak nove sezone. Dovoljno je što će Mesi i Nejmar igrati :D

avatar
Boixos_Nois
Thursday, 28.05.2015
14:57

Bilo bi dobro da ih sve pohapse pa da dođu novi ljudi pa da ukinu Barsi onu smiješnu kaznu za transfere. Kao da je Barsa jedini klub u historiji fudbala koja je pravila greške kod dovođenja mladih igrača. Barsa i da dovede npr. Pogbu na početku sljedeće godine on neće moći igrati za Barsu u završnici LŠ jer će vjerovatno igrati u grupi sa Juventusom, a koliko znam po pravilu možeš igrati samo za 1 klub u toku jedne sezone LŠ.

avatar
Skaut1
Thursday, 28.05.2015
14:50
avatar
Barça el honor
Thursday, 28.05.2015
14:48

Steta zaista sto ne igra na kopa amerika. Pogresio je,svoju kaznu je odradio posteno i vratio se jos jaci. Za njega je ovo prilika da napravi nesto sa urugvajem ali mislim da mu nece ukinuti suspenziju jer pocinje brzo to prvenstvo za 15 dana

avatar
King Ronaldinho :)
Thursday, 28.05.2015
16:39

Slažem se, svoju kaznu koju je imao do oktobra je odradio i vratio se još jači. Ne razumem zašto mu ne bi dozvolili da igra na Kopa Amerika, ali to je samo moje, za njih nebitno mišljenje. Inače, novi sam na ovom sajtu, pa bih želeo da vas pozdravim sve. Već duže vreme pratim sajt ali tek sam sad odlučio da se registrujem i ostavljam svoje komentare na neke vesti.

avatar
Barça el honor
Thursday, 28.05.2015
18:20

Poz za tebe :)

avatar
XL
Thursday, 28.05.2015
18:11

On je osvojio kopa ameriku sa urugvajem i bio je na tom prvenstvu najbolji strelac.