Sjajni "Plavci" nastavljaju "teror", Azar i Morata u seriji, Barkli podsetio na stare dane

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 07.10.2018.
17:09
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Čelsija slavili su u susretu osmog kola Premijer lige na "Sent Merisu".

Beta/Andrew Matthews/PA via AP
Beta/Andrew Matthews/PA via AP

Povezane vesti

Izabranici Mauricija Sarija slavili su na gostovanju ekipi Sautemptona rezultatom 0:3 (0:1).

Igrao se osmi minut, kada je Vilijan pripretio domaćinu, ali je jedan od defanzivac uspeo da zakači loptu i odbije je u prečku, nakon čega su "Plavci" dobili korner.

Pritiskao je Čelsi, ali se onda Soton oslobodio u jednom periodu, zaigrao dobro u ofanzivi, ali nisu domaći igrači uspeli da iskoriste veliku šansu, tačnije to u 26. minutu nije uradio Deni Ings, koji je promašio čist zicer.

Stigla je kazna četiri minuta kasnije, Hejberg je izgubio loptu ispred svog kaznenog prostora, Barkli mu je odlično ukrao i potom prosledio do Azara, koji se sjurio ka golu i potom matirao Aleksa Mekartija za svoj sedmi gol u sezoni.

Otišlo se sa 0:1 na odmor, da bi nakon 12 minuta igre u nastavku, nakon majstorije Žirua, Barkli postigao pogodak i duplirao prednost Čelsija.

Slobodnjak su izveli "Plavci", lopta je otišla ka Žiruu, koji je bio na desnoj strani kaznenog prostora Sotona, ovaj je makazicama spustio loptu pred gola domaćina, gde se na pravom mestu našao Barkli, koji gura loptu u mrežu za 2:0.

Imao je Čelsi lepu prednost, ali je Soton bio blizu toga da je ugrozi u 80. minutu, kada je Redmond raspalio po lopti sa 20ak metara, ali je Kepa krajnjim naporom uspeo da zakači loptu, pošalje je u prečku, nakon čega se odbila u korner.

Već u narednom napadu, velika šansa za goste iz Londona, Azar proigrava Moratu, a ovaj ponovo ne uspeva da zatrese mrežu rivala iz više nego izgledne situacije.

Samo par minuta kasnije, Deni Ings sjajno šutira, ali Kepa ponovo briljantno interveniše.

A onda, tačku na ovaj susret u trećem minutu nadoknade stavlja malerozni Morata, Azar ga je ponovo proigrao, izbio je sam pred Mekartija i rutinski prebacio loptu preko njega, za konačnih 3:0 u korist ekipe Mauricija Sarija.

Na kraju ubedljiva i rutinska pobeda "Plavaca", koji sa čela tabele čekaju derbi kola između Sitija i Liverpula. Soton 16. sa pet bodova.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

27 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
SuperFrank8
Monday, 08.10.2018
03:53

Prijatelji, pre par kola je bilo Willian puca od forme, pre toga pedro puca od forme, sad Willian ne valjda, Morata igra dobro ali stvarno nema sreće ne znam da li gledate utakmice, on čovek sve odradi kako treba i neće ali to može sve da se okrene kako kaže Sari sa samopouzdanjem. Za Dejva, bio je dugo najbolji igrač u klubu a sad me ide, pa šta sad. Sve su to vrhunski igraci samo je do forme što je promenjivo ali ja te igrače ne bih menjao. Daj na ne vređamo igrače za koje navijamo, to rade ovi navijači velikih klubova a ne mi..

avatar
CheJuveAthl
Sunday, 07.10.2018
20:43

Meljemooooo... ☺️☺️☺️

avatar
foreverblue
Sunday, 07.10.2018
19:45

Fenomenalno, ali vilijan bi je nejasan. Na to što je bio katastrofa u napadu, grešio je kad se vrati u odbranu (umalo zbog toga da bertrand da gol za 1-1). Sledeće kolo je derbi na bridžu, s obzirom da je to derbi i kakvo je stanje timova uveren sam da će biti lakše nego da igramo sa timom sa sredine tabele (iako je junajted sad tu, mislim generalno), ponavljam, najviše zbog važnosti meča. Mnogo mi je drago što će murinjo biti trener junajteda na tom meču, prvenstveno što ćemo zato sigurno pobediti, a i želim da ponovo (i to verovatno po zadnji put) dođe na bridž. Moja prognoza je 5-0, pedro od velike važnosti za utakmicu.

avatar
hazardinho
Sunday, 07.10.2018
23:08

Polako sa takvom prognozama...

avatar
brekbaCh1
Sunday, 07.10.2018
23:30

O cemu ti pricas legendo, dal si svestan..

avatar
Emperador(2018)
Sunday, 07.10.2018
18:16

Idemo posle pauze da nalupamo tradicionalno ove luzere sa traforda i da stavimo tačku na propalu dinastiju . Come on Chelsea!

avatar
Emperador(2018)
Sunday, 07.10.2018
18:15

Odlicno . Fali nam krsten stoper umesto luiza i 2-3 igraca za rotaciju . Nek se spremi Murinjo za otkaz .

avatar
Ceks_FC_Chelsea
Sunday, 07.10.2018
17:57

Sto volim kad nam ovi kvazi experti nisu davali sansi na za u top cetiri

avatar
A.Shevchenko 7
Sunday, 07.10.2018
17:35

Samlecemo sve ponovo. CFC

avatar
Zauvek Plavac
Sunday, 07.10.2018
17:30

Dobra igra Čelsija danas, skoro pa rutinski odrađen posao, iako je Sautempton nekoliko puta imao izglednu šansu da odvede utakmicu u drugom smeru. Kepa je pokazao da je odličan golman, sve se bolje uklapa u PL, i biće sve bolji kako sezona odmiče. Barkli fantastičan, sve bolji i bolji, ovo će biti njegova sezona. Aspilikueta je najslabija tačka, još uvek se nije privikao na bekovsku ulogu, nadam se boljim igrama. Vilijan odmah posle njega, skroz pogubljen. Pedro treba da počne protiv Junajteda sledeće kolo. Primetno je da fale pojačanja na desnom beku, krilu, u napadu i u centru odbrane. Svakako raduje ova forma, Sari radi sjajan posao i siguran sam da će dobro spremiti ekipu za Junajted. Go Blues!

avatar
SuperFrank8
Monday, 08.10.2018
03:45

Šta će biti tek kad se i dejv i Willian bolje prilagode ako je sad ovako 😂

avatar
BratCescFabregas#4
Sunday, 07.10.2018
17:27

Chelsea sigurno drugi nakon ovog kola. Bilo bi odlično da ovi odigraju X i da se zakuha celo prvenstvo. Bilo bi 5 timova na 2 poena. Hazard odličan! Barkley korisniji od Kovačića, Mateo je dobar u defanzivi i u igri dodavanja, ali što se ofanzive tiče, Barkley je ispred njega. Srećan sam zbog Morate, ali i zbog Kepe. Nakon onog gola Stu-a svi su ga krivili za taj gol, ali evo sad i te situacije rešava bolje, lepe odbrane kod šuteva Redmonda i Ingsa. Ings zaslužio crveni kod starta nad Kovom.

avatar
hazardinho
Sunday, 07.10.2018
18:53

Kovacic je majstor, ali majstor. Nemoj da stavljas nacionalnu pripadnost kao faktor u odlucivanju. Meni je on dr

avatar
Стерлинг Арчер
Monday, 08.10.2018
01:10

Zašto misliš da stavlja nacionalnu pripadnost kao faktor ? Kovačić jeste kvalitetniji fudbaler, ali je i Barkli odličan. Međutim, Brat Cesc i ja imamo utisak da je Barkli korisniji protiv bunker ekipa

avatar
Nindza_Kornjača
Sunday, 07.10.2018
19:34

I corava koka pogodi neko zrno tako i Morata.Sad se pokazuje da su pogresili sto nisu doveli Iquaina umesto Morate.Morata 2 pogotka 8 utakmica,Iquain 6 pogotka 6 utakmica.Barkli je odlican igrac i pre bi njega ubacio nego Kovacica (Koji mislim da nije ni trebao doci).Prioritet je Napadac neki kao Iquain/Levandovski a stoper neki umesto Davida Luiza i Kejhila.

avatar
Seva7
Sunday, 07.10.2018
17:26

Glupo je vise i ponavljati kakav je igrac hazard, da je celzi igrao ovakav fudbal od kad je dosao svaku sezonu bi dao 30 + golova u sezoni

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Sunday, 07.10.2018
17:22

Ovaj Celsi konacno je Celsi kakav smo svi mi Plavci ocekivali!!!

avatar
Nindza_Kornjača
Sunday, 07.10.2018
19:28

Taj Celsi nije jos pravi dok ne nadju zamenu za Moratu u napadu i dok ne prodaju Moratu.Napokon i corava koka Morata da pogodi.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Monday, 08.10.2018
00:53

Ja sam za to da ostanu on i Ziru do kraja sezone i onda ako ostane ovakav traziti novog spica. A ako proradi onda smo u plusu.

avatar
Sunday, 07.10.2018
17:17

Solidna odigrano,bitna su 3 boda. Barkli je na pocetku malo gresio ali u nastavku je odlicnu asistenciju i gol postigao. Luiz mi deluje sigurnije iz utakmice u utakmicu. Morata jos polutanski,iako je postigao pogodak,mogao je jos jedan, pa cak i asistenciju Azaru. Sve u svemu dobro odigrano,idemo jako na Manchester.

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Sunday, 07.10.2018
17:17

Wilijan me toliko nervira, usporava napade, ne moze da ubode korner, potpuno smo bezopasni a nekad nam je to bilo najjace oruzije. Barkli odlican, Girou majstor asistencija, ono je bio penal nad njim, Azar standardno dobar, odbrana klimava, Kepa odlican.

avatar
Sunday, 07.10.2018
19:53

Ono sto je dodao Barkliju umesto na samog Azara, pa cak i nije pogodio lepo Barklija. Pedro treba da igra protiv Junajteda.

avatar
Kajzer
Sunday, 07.10.2018
17:14

Celsi dosao da odradi posao i uzme tri boda, utakmica koja se po nicemu nece pamtiti osim mozda po Ziruovoj asistenciji, poprilicno dosadnjikav mec, pogotovu u prvom, barem meni. U odbrani vise srece nego pameti, mec sa Junajtedom ima da odluci iskljucivo Murinjo, ako se resi braniti nema sta da trazi, a ako napadne, pa recimo da ce verovatno imati vise srece od Arsenala.

avatar
Bidza i Tridza
Sunday, 07.10.2018
18:33

Pa nasa odbrana je jos gora od vase. Vi imate posed pa odbrana nije cesto u prilici da kiksa. Murinjo prepusta posed protivniku i Lindelof i Smoling stvore po nekoliko sansi protivniku po mecu. Siguran sam da Junajted moze da postigne 2 gola ako se ne zatvori,al sam jos sigurniji da mogu da prime 3,4 : )

avatar
Kajzer
Monday, 08.10.2018
00:08

Nije ovaj Celsi u napadu toliko nadmocan, danas do prvog gola nijedna krstena sansa. Ne znam cemu se raduju toliko Plavci na ovoj vesti, spominju neku nadmoc i titule a vidim toliko mana u ovom sistemu i igri. Izmedju ostalog Soton je promasio kao i Arsenal, West Ham, Liverpul, MOL nesto sto je bilo teze promasiti, pitanje je sta ce biti kad ta sreca nestane. Daleko je ova igra od savrsenstva, puna je rupa a takve rupe Murinjo ume da iskoristi.

avatar
1 9 0 5
Sunday, 07.10.2018
17:12

Svidja mi se ovaj novi Celzi, Sari doneo skroz drugaciji stil igre. Kad bi danas Liverpul-Siti po bodu podelili bilo bi bas lepo.