Sjajni AZ Alkmar, Mančesteru nije svejedno!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 29.09.2019.
19:23
Izvor: Sportske.net

Holandski tim igra u sve boljoj formi ove sezone.

EPA-EFE/OLIVIER HOSLET
EPA-EFE/OLIVIER HOSLET

Povezane vesti

Jedan od Partizanovih rivala u grupnoj fazi Lige Evrope, holandski AZ Alkmar, nastavio je sa pobedama u domaćem šampionatu.

AZ je danas na svom terenu savladao ekipu Heraklesa sa 2:0 i nastavio trku sa Ajaksom i PSV-om za čelnu poziciju na tabeli.

Tim iz Alkmara posle osam kola ima učinak od šest pobeda, jednog remija i jednog poraza i samo bod zaostaje za Ajaksom i PSV-om koji dele prvu poziciju.

Da su u sve boljoj formi svedoči i činjenica da im je ovo četvrta uzastopna pobeda u holandskom šampionatu.

Danas je prvo poluvreme završeno bez golova, a vođstvo AZ-u doneo je kapiten Kopmejners u 55. minutu iz penala. Trijumf je u finišu potvrdio odlični Stengs, koji je postavio konačnih 2:0.

U drugom kolu Lige Evrope, AZ Alkmar u četvrtak od 19 časva dočekuje ekipu Mančester junajteda. Podsetimo, u prvom kolu Holanđani su osvojili bod u Humskoj protiv Partizana, bilo je 2:2, a Mančester junajted je bio bolji od Astane na Old Trafordu (1:0).


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dragan Jelena
Sunday, 29.09.2019
20:36

Ne budite smesni da poredite Az i Mancaster...velika je razlika u kvalitetu izmedju ta dva tima...u kakvoj god da je Mancaster formi kroz grupu ce se peosetati lagano....

avatar
Born2Won der
Sunday, 29.09.2019
19:32

Astana vs Partizan 1:3
AZ Alkmar vs Man Utd 3:2