Sjajne vesti za Sparse, Kejn već za vikend na terenu?

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 21.02.2019.
15:33
Izvor: Sportske.net

Vratio se treninzima, ostaje da se vidi kada će biti spreman da igra.

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

Hari Kejn je doživeo povredu 13. januara tekuće godine tokom utakmice sa Mančester junajtedom na "Vembliju".

Od tada ga nije bilo na terenu, u pitanju je bila povreda članka, očekivalo se da se engleski reprezentativac na teren vrati tek u martu.

Ipak, još pre dve nedelje je Poketino izjavio da je Kejn fantastično napredovao i da treba očekivati raniji povratak na teren.

Od ponedeljka se vratio treninzima, a postoji mogućnost da se nađe i u timu za duel sa Barnlijem u okviru Premijer lige, nastupajućeg vikenda.

Totenhem je zabeležio neke zapažene rezultate bez jednog od najboljih igrača, dobili su svaki meč u Premijer ligi, savladali Borusiju Dortmund sa 3:0 u Ligi šampiona, ali su zato ispali i iz svih kup takmičenja u Engleskoj.

Bilo kako bilo, povratak Kejna na teren je sjajna stvar za "Pevce", videćemo da li bi uskoro na terenu mogao da mu se pridruži i Dele Ali, koji je takođe van stroja zbog povrede.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Rooster
Thursday, 21.02.2019
17:46

Secam se te utakmice kada se povredio protiv Junajteda, tada je De Hea branio kao luuud! Zao mi je Spursa sto nisu makar izvukli tu nereseno da se prvenstvo malo zakomplikuje. Nema veze, idemo do kraja! COYS!!