Sjajne vesti za "Plavce", on nema nameru da menja klub!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 11.04.2019.
17:33
Izvor: Sportske.net

U Čelsiju još uvek ne znaju da li će na leto moći da kupuju igrače, ali njega to ne zanima.

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

Čelsi ima turbulentnu sezonu iza sebe, ali ništa još nije izgubljeno, kako bi osvajanjem Lige Evrope napravili veliki uspeh.

Večeras igraju prvi meč četvrtfinala protiv praške Slavije, videćemo za koju postavu će se Sari odlučiti i mogu li Česi da iznenade Engleze, kao što su iznenadili Sevilju.

Bilo kako bilo, već se uveliko razmišlja i o narednoj sezoni, posebno jer "Plavcima" preti zabrana transfera.

Njima je izrečena kazna zbog nelegalnog angažovanja maloletnih fudbalera u prethodnim godinama, u dva naredna prelazna roka neće moći da registruju nove igrače, ali se u klubu nadaju da će ulaganjem žalbe uspeti da odlože proces i da će na leto ipak moći da se pojačaju.

U oba slučaja, pokušaće da zadrže što veći deo trenutnog rostera, a jedan od igrača o čijoj sudbini se puno pričalo u prethodnom periodu je i danski reprezentativac Andreas Kristensen.

Štoper koji je pod palicom Antonija Kontea bio standardan, kod Sarija dobija priliku na kašičicu, šuškalo se da ga u svojim redovima žele Barselona i Juventus.

Andreas Kristensen Metju Loton

Ipak, iako ne igra, Danac nema nameru da napušta Čelsi i boriće se za mesto u timu i naredne godine.

"Još uvek imam dugoročan ugovor i ponosan sam što sam igrač Čelsija. Već šest godina, skoro sedam sam ovde i ništa se nije promenilo. Vidim sebe kao igrača Čelsija i nadam se da ću to biti i ubuduće", izjavio je Kristensen.

Dakle, Danac želi da ostane i da se bori za mesto u timu, prema mnogima zaslužuje daleko veću šansu, videćemo da li je Sari spreman da mu je pruži.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Marcos Alonso
Thursday, 11.04.2019
18:02

Kristensen mora ostati,odlican stoper vec sada samo mu fali minuta

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Thursday, 11.04.2019
17:54

Neka ostaje on je najbolji stoper sto ga imamo.

avatar
Thursday, 11.04.2019
17:43

Izgleda da Kristensen zna nesto,pa samo pre msec dana je izjavio kako je nezadovoljan javno,kako je ocajan sto na leto nece moci da ide posto je Celzi izricit zbog zabrane da nema prodaje igraca,sad ovo malo mi je cudno,izgleda da je Sari bivsi na kraju smo tako tumacim ovu izjavu....