Sjajne vesti za "Građane", ključni igrač se vraća u pogon!

Autor: Nikola Miloradović
utorak 02.01.2018.
15:34
Izvor: Sportske.net

Kako prenose mediji u Engleskoj, jedan od najboljih igrača Mančester Sitija mogao bi da se vrati na teren već večeras.

EPA/CIRO FUSCO
EPA/CIRO FUSCO

Povezane vesti

Mančester Siti je nakon 18 vezanih pobeda odigrao 0:0 sa Kristal Palasom u okviru 21. kola Premijer lige, te je tako njihov nestvarni niz prekinut.

Mogli su da dožive i prvi poraz u sezoni na "Selhrstu" da je Luka Milivojević realizovao jedanaesterac u sudijskoj nadoknadi, ali je su imali sreće, Ederson je sačuvao udarac sa kreča srpskog reprezentativca.

Ipak, dve loše stvari su se dogodile "Građanima" na duelu sa "Orlovima", najpre se u prvom poluvremenu povredio Gabrijel Žesus, koji će morati na pauzu od minimum mesec dana, a nakon pomenutog penala, povredu je u duelu sa Pančeonom doživeo i Kevin De Brujne.

Delovalo je ozbiljno, Belgijanac je teren napustio uz pomoć lekarskog osoblja, ali najnovije informacije sa ostrva ulivaju nadu navijačima Sitija i treneru Pepu Gvardioli.

Naime, povreda bivšeg igrača Čelsija i Volfsburga nije ozbiljnije prirode i sjajni plejmejker bi već večeras mogao da zaigra protiv Votforda.

U toku dana će ponovo biti procenjeno njegovo stanje, pa će biti odlučeno da li će zaigrati protiv "Stršljenova" ili će propustiti duel sa četom Marka Silve, kako se ne bi rizikovala nova povreda.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke