Sjajne vesti za Big Sema i Everton

Autor: Nikola Miloradović
petak 15.12.2017.
19:35
Izvor: Sportske.net

Zaboravljeni as vraća se u pogon.

Beta/Paul Harding/PA via AP
Beta/Paul Harding/PA via AP

Povezane vesti

Kako prenose engleski mediji, Janik Bolasi nalazi se nadomak povratka u prvi tim "Karamela".

On je već nastupio kao rezervista u drugom timu Evertona, a večeras će prvi put posle više od 12 meseci zaigrati u startnoj postavi, kada se U23 ekipa Evertona bude sastala sa rezervnim timom Dinama iz Zagreba.

Kongoanac nije počeo utakmicu na seniorskom nivou još od kako se decembra prošle godine povredio na susretu sa Mančester Junajtedom.

Naporno je radio na oporavku, kako bi se što pre vratio na teren, a nakon večerašnjeg duela u rezervnom timu "Karamela", biće jasno koliko je udaljen i od prvog tima ekipe iz Liverpula.

On je danas na društvenim mrežama podelio fotografiju, na kojoj se može videti da je u kopačkama u sopstvenom domu, što dovoljno govori koliko je srećan što se vraća na teren.



Bolasi bi mogao da bude od velike koristi za četu Sema Alardajsa, koja u poslednje vreme pruža jako dobre rezultate, a videćemo da li će bivši igrač Kristal Palasa možda već ovog ili narednog vikenda dobiti šansu na jednoj utakmici Premijer lige.

Alardajs je izjavio da postoji mogućnost da Kongoanac zaigra već u ponedeljak protiv Svonsija.

"Janik Bolasi treninra i verovatno će odigrati neki deo večerašnje utakmice.

Videćemo kako će se situacija razvijati, a onda ćemo raspraviti da li će mu to kupiti mesto u timu za meč sa Svonsijem u ponedeljak
", izjavio je popularni Big Sem.

Bolasie Bolasi

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
iva2
Saturday, 16.12.2017
08:22

Interesantno kako se najvise igraca povrijedi protiv MU, kad se samo sjetim Zumine povrede protiv MU ,igrao je tada najbolji fudbal.

avatar
NikkiCFC
Friday, 15.12.2017
20:43

Jos Kolman, Mori i Barkli i kad bi doveli nekog napadaca bili bi top4 materijal. Uopste mislim da Everton, Lester i Sautempton su timovi koji su tu negde po kvalitetu sa Arsenalom, Liverpulom...

avatar
jack wilshere
Friday, 15.12.2017
22:08

A sa Celzijem nisu, jel? Vi ste posebna kategorija, dalekoo ispod City-a, ali bolji od Arsenala i Liverpula.. Iako nijedne niste dobili ove godine.. I moram te pitati gdje si bio poslije Vest Hema, tražili te ljudi..

avatar
NikkiCFC
Saturday, 16.12.2017
16:55

Imao sam socijalan vikend van grada, nisam imao vremena.