Sjajne vesti za Bajern, ali i za Leva!

Autor: Nikola Miloradović
petak 06.03.2020.
08:51
Izvor: Sportske.net

Veliko pojačanje za ekipu Hansija Flika.

Foto: EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL
Foto: EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL

Povezane vesti

Muči muku Bajern sa povredama ove sezone, posebno u zadnjoj liniji.

Viđali smo razne varijante, čak je i Alaba umeo da zaigra na poziciji štopera, Alfonso Dejvis je već sad redovan uz levu aut liniju u odbrani, iako je u klub stigao kao levo krilo.

Stiglo je i malo dobrih vesti za Bavarce, nemački reprezentativac Niklas Zile je počeo da trenira sa loptom.

Ovaj 24-godišnji fudbaler je u oktobru pokidao prednje ukrštene ligamente i prve procene su bile da se neće vraćati do kraja sezone, kao i da bi mogao da propusti Euro na leto.

Već u decembru je defanzivac istakao da napreduje brže nego što se očekivalo i da će biti spreman za kontinentalnu smotru, a danas je izjavio da se oseća odlično što je na terenu sa loptom.

Zile Levandovski Bajern
Foto: Beta/AP Photo/Matthias Schrader

Dodatne treninge odradili su i Havi Martine u Lukas Ernandez, što znači da se dobro osećaju i da će biti spremni za prvi naredni meč Bajerna, a spreman je kako stoje stvari i Kingsli Koman.

Van stroja su još uvek Ivan Perišić i Robert Levandovski, Hrvat bi na teren mogao da se vrati sredinom marta, Leva 10ak dana kasnije.

Bavarce za vikend očekuje duel sa Augsburgom na "Alijanc Areni", potom gostuju u Berlinu ekipi Uniona, da bi se četiri dana kasnije (18. mart) vratili na svoj stadion, gde će u okviru osmine finala Lige šampiona dočekati Čelsi (prvi meč u Londonu su dobili sa 3:0).

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke