Sjajna vest za "Orlove" - PAOK ponovo slavi Prijovića!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 24.09.2017.
17:09
Izvor: Sportske.net

Reprezentativac Srbije izrastao u junaka solunskog kluba na današnjem meču sa Janinom, a uoči skorog okupljanja nacionalnog tima.

Epa/Sotiris Barbarousis
Epa/Sotiris Barbarousis

Povezane vesti

Vest koja ovog popodneva stiže iz Soluna svakako će obradovati i selektora Srbije Slavoljuba Muslina koji pred oktobarske mečeve kvalifikacija za Mundijal želi da ima što više raspoloženih igrača.

Sudeći na osnovu onoga što Aleksandar Prijović pruža u poslednje vreme u dresu PAOK-a ovaj napadač će na reprezentativno okupljanje doći u odličnoj formi.

PAOK je danas u okviru 5. kola grčke Super lige na stadionu "Tumba" savladao Janinu rezultatom 1:0 (0:0) a strelac pobedonosnog gola bio je upravo Aleksandar Prijović.

Reprezentativac Srbije našao se u 55. minutu meča na pravom mestu pa je loptu glavom uputio pravo pod prečku. Ispostavilo se da je taj Prijovićev gol doneo nova tri boda PAOK-u.

Ovo je drugi put u nedelju dana da PAOK u Super ligi dobija utakmicu minimalnim rezultatom i to golom Aleksandra Prijovića. Srbin je dakle najzaslužniji za dva od tri prvenstvena trijumfa PAOK-a u dosadašnjem toku sezone.

Crno-beli iz Soluna trenutno zauzimaju vodeću poziciju na tabeli ali imaju meč više od AEK-a i Olimpijakosa koji se sastaju u Atini u okviru derbija kola.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Burazer
Sunday, 24.09.2017
17:51

Opet ce Mitrovic (drvo), koji inace igra jednu utakmicu u mesec dana, dobiti sansu pre Prijovica i Pavlovica koji svake nedelje postizu po gol.