Sjajna vest za Jokana, nije kraj na "Enfildu"?

Autor: Nikola Miloradović
sreda 07.11.2018.
13:26
Izvor: Sportske.net

Stekao se utisak da srpskom stručnjaku "gori pod nogama", ali...

Epa/Andy Rain
Epa/Andy Rain

Povezane vesti

Fulam koji sa klupe predvodi Slaviša Jokanović i u čijem napadu igra reprezentativac naše zemlje Aleksandar Mitrović, nakon poraza u minulom kolu Premijer lige od Hadersfilda našao se na dnu tabele.

"Kotidžeri" su u jako lošoj formi, stiče se utisak da je odbrana ubedljivo najveći problem ekipe, ali u poslednjih par kola je zatajio i napad.

Mnogi smatraju da je Jokanović potrošio sve kredite kod uprave, predviđa mu se otkaz nakon duela sa Liverpulom na "Enfildu", ali izgleda da u najstarijem londonskom klubu i dalje veruju u srpskog stratega.

Naime, Jokanović je obavio razgovor sa sportskim direktorom Tonijem Kanom, kao i izvršnim direktorom Alisterom Mekintošom, a prema izveštajima iz Engleske nije mu saopšteno da će u slučaju poraza na "Enfildu" dobiti otkaz.

On je odradio i današnji trening sa igračima, nije razgovarao sa vlasnikom Šahidom Kanom, ali mediji sa Ostrva skreću pažnju i na to da je prvi čovek Fulama i u prošlosti bio strpljiv sa trenerima.

Jokanović je uveren da može da preokrene situaciju, tvrdi da su igrači posvećeni i pored jako bledog izdanja protiv Hadersfilda, a kao glavni razlog za loše rezultate navodi nedostatak premijerligaškog iskustva među igračima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Agent Provocateur
Wednesday, 07.11.2018
16:12

Iako volim jokana i mitra ne vidim da je ovo dobra vest. Jokan nema resenje a mitar nema alternativu niti podrsku. Znaci jokan mora da igra u napadu na jednu violinu i svi to znaju a ta violina ce biti cuvana od strane svih, pritom vieto i sirle jako losi i ne mogu nista sami. Odbrana no comment. Znaci iako ih volim ovo je samo produzavanje agonije, voleo bih da gresim ali bolja varijanta mu je da je dobio otkaz i da razmisli o tome gde je sve gresio, mozda cak i vidi kako bi Alerdajs ili neko treci reorganizovao ekipu i nauci nesto.