Sjajna vest - Subotić na kućnom lečenju

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 07.12.2018.
10:08
Izvor: Sportske.net

Štoper francuskog Sent Etjena pušten je na kućno lečenje. Klub je saopštio da se srpski internacionalac oseća dobro.

asse.fr
asse.fr

Povezane vesti

Mučno je bilo gledati scene iz prvog poluvremena utakmice Bordo - Sent Etjen nakon sudara golmana gostujućeg tima i srpskog internacionalca Nevena Subotića.

Štoper "zelenih" ostao je bez svesti usled snažnog udarca koji je dobio u glavu, a zatim je hitno prebačen u bolnicu kako bi se utvrdio stepen povrede.

Prve najave trenera Sent Etjena bile su da će Subotić ostati u bolnici nekoliko dana, ali je juče došlo do obrta pa je Neven otpušten na kućno lečenje.

Na zvaničnom sajtu Sent Etjena stoji da se iskusni defanzivac oseća dobro i da će u narednom periodu biti pod stalnim nadzorom klupskih lekara.

Važno je reći da je detaljnim analizama utvrđeno da Neven Subotić nije pretrpeo bilo kakve unutrašnje povrede, odnosno da nema unutrašnjeg krvarenja ili oštećenja mozga.

Svakako ga čeka pauza, ali za vikend svakako ne bi ni morao na teren jer je duel 17. kola između Sent Etjena i Marseja odložen iz bezbednosnih razloga.

Pored pomenute utakmice do sada su odložena još četiri duela 17. kola Lige 1, a više o razlozima ovakve odluke mogli ste da čitate OVDE!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke