Sjajna priča, "krivac" za poraz Čelsija komšijsko cveće!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 01.10.2017.
09:52
Izvor: Sportske.net

Eto kako je malo potrebno da se možda i izgubi titula prvaka Premijer lige. Gotovo da su detalji u pitanju...

EPA-EFE/WILL OLIVER
EPA-EFE/WILL OLIVER

Povezane vesti

Kevin De Brujne je heroj Sitija posle jučerašnje pobede u derbiju protiv Čelsija. Njegova levica je srušila snove domaćih o remiju, bilo je jasno da su zadovoljni tim rezultatom.

Ali, Čelsi je zaslužio pobedu.

Inače, nikome nije jasno kako se tako dobro Belgijanac služi sa obe noge, što je ipak retkost u savremenom fudbalu. On je dešnjak, ali daje sjajne golove levom nogom.

Sinoć je jedan belgijski novinar otkrio sjajnu priču.

Naime, odrastajući u predgrađu Genta, De Brajne je razornom desnicom komšijama uništavao cveće i ukrasnu ogradu. Oni su se žalili pa je neumorno šutirao levom nogom kako bi šteta bila manja.

To je dovelo do toga da se Belgijanac podjednako dobro služi sa obe noge.

To je samo jedna od zanimljivosti vezana za ovog sjajnog fudbalera čija je majka živela u Engleskoj, nekoliko ulica od stadiona Čelsija i čiji ujak i dalje živi na ostrvu i navija za Liverpul

Kevinova majka Ana je rođena u Burundiju, živela u Obali Slonovače i dve decenije u Londonu, njen otac je radio u naftnoj industriji.

Pričalo se čak da je Kevin mogao da igra za Englesku ili Burundi, ali on je jednom rekao da je njegova majka duhom Engleskinja, ali da je on jedino i samo Belgijanac i da nikada ne bi igrao ni za koga drugog.

A, eto, sve je počelo uništavanjem komšijskog cveća u Flandriji, tačnije Drongenu, predgrađu Genta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PakyCFC
Sunday, 01.10.2017
13:28

Krivac je Murinjo koji ga nije voleo dok je bio Čelsiju i prodao ga je. A tad se videlo da će postati majstor.

avatar
Naka TZ (CFC)
Sunday, 01.10.2017
18:12

Sve stoji samo nije morao onako srcano da slavi gol protiv Celzija ipak je bio clan tog istog Celzija da li kao rezerva ili prvotimac nebitno ali postovanje je nesto sto je morao da pokaze.Skauti Celzija da ga nisu skinuli iz Genka ne bi nikad ni dosao do velike scene ,a Murinjo da je kriv jest forsirao je Oskara i Williana a De Bruynea prodao za kikiriki koji je igracina .

avatar
brekbaCh1
Sunday, 01.10.2017
12:55

Siti je zasluzio pobedu. De Brujne je igracina, najbolji je bio sinoc. Kako se Celsi odrekao takvog igraca, a zadrzao Vilijana i Oskara.. tuga.

avatar
Sunday, 01.10.2017
11:13

Nije los Kevin ali da je najbolji veznjak lige kao sto kazu to nije istina. Da se nadovezem jos na utakmicu od jucer jer nisam stigo komentarisati. Zelim naglasiti da jos nista nije izgubljeno, jedna utakmica u prvenstvu ne znaci nista. Mozda bude znacila ali ako bude bas do nje to je stvarno baksuzluk, mada cisto sumnjam. Sitiju cestitke na pobjedi zasluzeno su pobijedili! Celsi sada neka odmori i Konte malo razmisli. Jucer se mogao uvesti Micij a on je isao na remi KUCI!!! To se ne prasta protiv ekipe kao sto je Siti. Idemo dalje u nove pobede! #CFC

avatar
tony zahirovic1234
Sunday, 01.10.2017
17:28

Navedi boljeg...:D To je bez premca momak kida budi realan

avatar
tony zahirovic1234
Monday, 02.10.2017
01:50

Kante ili Pogba? Niti su isti tip igrača niti ništa, Kante obavlja posao za nazad i tu je dobar, Pogba ne pridonosi ni blizu koliko De Brujne. Poređenje ti nema nikakvog smisla, ti poredis nešto tipa šećer i so, nema igrača u PL sa takvom vizijom i ulogom u jednom timu. Dvije godine uzastopno dobio nagradu za najboljeg fudbalera Belgije, najviše asistencija u top5 liga u zadnje tri sezone, više od Mesija, najbolji asistent PL i BL i igrač godine u BL. Ovo što si rekao nema smisla, jer De Brujne to dokazano jeste s kim god ga uporedio...

avatar
Sunday, 01.10.2017
18:45

Kante ili Pogba obojica su bolji

avatar
barça mes que un clu
Sunday, 01.10.2017
10:22

Strasan igrac. Jedan od najboljih u Sitiju, a i samoj PL.

avatar
Alex DeLarge
Sunday, 01.10.2017
10:00

Koji sprd sa Celskijem...