Sjajan posao Rome, pao još jedan veliki potpis!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 15.08.2019.
15:14
Izvor: Sportske.net

Rimljani se ne šale.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Ekipa sa "Olimpika" je ovog leta za trenera postavila Paula Fonseku, bivšeg trenera Šahtjora i tako istakla visoke ambicije pred narednu sezonu.

U klub su od pojačanja stigli Leonardo Spinacola, golman Pau Lopez, Amadu Dijavara iz Napolija, Đanluka Manćini iz Atalante, kao i Žordan Veretu iz Fiorentine.

Prodali su dosta fudbalera, Manolasa u Napoli, Luku Pelegrinija u Juve, Stefana El Šaravija u Šangah Šenhuu, Žersona u Flamengo, Ponsea u moskovski Spartak, Markano se vratio u Porto, golman Andrea Romanjoli je takođe otišao put Moskve, Verde je završio u AEK-u, Danijele De Rosi je po isteku ugovora odlučio da karijeru nastavi u Boki Juniors.

Zaradili su pola miliona i od prodaje mladog D'Ursa Ćitadeli, Umar Sadik je na pozajmici u Partizanu.

Jasno, ekipa je doživela velike promene, doživeće ih još, Inter traži Džeka, Nzonzi je na pragu prelaska u redove Galatasaraja.

Ipak, uspeli su da produže saradnju sa talentovanim Zaniolom, kojeg su tražili Totenhem, Juventus i Real Madrid.

Sada su produžili saradnju sa još jednim traženim igračem, Džengizom Underom.


Turski reprezentativaca je u klub stigao pre dve sezone iz Bašakšehira za 14 miliona evra, ostavio je odličan utisak, a sada je produžio vernost klubu do leta 2023. godine.

Za njega su ozbiljno bili zainteresovani Bajern i Everton, ali Under ostaje na "Olimpiku".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pravi romanista
Thursday, 15.08.2019
15:33
avatar
riquelme
Thursday, 15.08.2019
15:26

Bolje da kazete da su prodali sve! Po meni Milan ako se uozbilji ima sanse da bude konacno 4. Mada 1. Juventus, 2. Inter, 3. Napoli je zakucano. Mada bice ljute borbe doktora Ancelotija i nekoga ko moze jos da nauci od njega Kontea za drugo mesto. Juventus sa ili bez Sarija imace mozda najtezu sezonu, dosta ga buse sa svih strana se bune i za sudjenje i za dominaciju u transferima tako da mozda i prokliza. Roma mozda tek 6. mesto mada pre na mestu 7.

avatar
Pravi romanista
Thursday, 15.08.2019
16:18

Ma Roma se za opstanak bori grcevito ;)

avatar
Младић
Thursday, 15.08.2019
17:03

Реално су слабији него прошле сезоне.Лоше су одрадили овај прелазни рок,отишло им је превише квалитетних фудбалера.Тренер би морао да буде мађионичар па да их уведе у Лигу Шампиона.