Sjajan meč u Frankfurtu - Aleks Mejer het-trikom presudio ''Vukovima''!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 24.01.2016.
17:25
Izvor: Sportske.net

Pretposlednja utakmica 18. kola Bundeslige odigrana je u Frankfurtu, gde favorizovani Volfsburg nije uspeo da prekine lošu seriju iz finiša prvog dela sezone.

Beta/AP Photo/Michael Probst
Beta/AP Photo/Michael Probst

Povezane vesti

Ni zimska pauza nije pomogla ekipi Volfsburga da konačno prekine sve duži niz mečeva bez pobede u Bundesligi.

Današnji duel protiv Ajntrahta u Frankfurtu bio je peti u tom nizu, pošto je domaći tim posle preokreta u nastavku uspeo da trijumfuje rezultatom 3:2.

Prvo poluvreme ''Vukovi'' su rešili u svoju korist golom Dantea u 25. minutu, ali je u nastavku domaći tim došao do preokreta pogocima svog najboljeg strelca Aleksa Mejera.

On je, najpre, u 66. minutu doneo izjednačenje Ajntrahtu, da bi samo sedam minuta kasnije, odličnim udarcem sa petnaestak metara pogodio za vođstvo od 2:1.

Ipak, vođstvo ekipe Ajntrahta nije dugo potrajalo. U 79. minutu rezervista Jung je probio po desnoj strani, a onda pravovremenim centaršutom pronašao Šurlea, koji iz neposredne blizine šalje loptu u mrežu - 2:2.

Nastavak meča protekao je u znaku gostiju, koji su imali inicijativu i par prilika za pobedu, od kojih je najbolju propustio Vijerinja u 89. minutu, kada je njegov šut izblokiran ispred gol linije.

I kada se činilo da će meč biti okončan podelom bodova, Aleks Mejer je u nadoknadi sjajno reagovao posle akcije svog tima po levoj strani i sa nekih šest-sedam metara pogodio za het-trik i pobedu Ajntrahta od 3:2!

Kad su u pitanju srpski internacionalci, i Ignjovski i Medojević i Gaćinović su bili na klupi za rezerve, jedino je Ignjovski dobio priliku da odigra par minuta u nadoknadi.

Osamnaesto kolo biće kompletirano večerašnjom utakmicom između Šalkea i Verdera od 17:30h.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke