Sjajan meč u Bremenu, Ajntraht izborio bod, akrobacije Jovića!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 26.01.2019.
20:26
Izvor: Sportske.net

Ajntraht iz Frankfurta uspeo je da dođe do boda protiv Verdera iako je dva puta gubio.

EPA-EFE/ARMANDO BABANI
EPA-EFE/ARMANDO BABANI

Povezane vesti

Ajntraht iz Frankfurta je danas na gostovanju Verderu stigao do 31. boda i četvrtog mesta, ali verujemo da neće biti baš najzadovoljniji jer nisu stigli do sva tri boda koja su im itekako bitna u borbi za Ligu šampiona. Verder-Ajntraht 2:2 (1:1).

Sa Kostićem i Jovićem od starta, odnosno sa Gaćinovićem od sredine drugog poluvremena, Ajntraht nije bio bolji rival, a možemo reći da je nerešen rezultat i najpravedniji danas.

Verder za koji je igrao Miloš Veljković od 37. minuta je napadao, Ajntraht se branio, ali je i pretio, imao je Luka Jović jedan fantastičan udarac "makazicama" sa 20 metara koji je odbranio golman domaćina.

Do prednosti stižu domaći preko Egenštajna u 27. minutu, ali samo sedam minuta je trajala radost Verdera. Ante Rebić je izveo sjajnu minijaturu, varkom je izbacio protivnika i prebacio na levu nogu, fantastično šutirao i izjednačio.

Harnik je uspeo da donese novu prednost Verderu kada je sjajno izbio ispred golmana, obišao ga, pa je poslao loptu u mrežu za 2:1.

Ni ova prednost nije dugo trajala, Ajntraht je stigao do izjednačenja nakon penala koji je iskoristio Haler.

Pred sam kraj Jović se našao u šansi, lopta je pogodila u ruku Moisandera, igrača Verdera koji mu je skinuo loptu sa noge, ali sudija je ostao nem. Ostalo je 2:2, Ajntraht je propustio još jednu šansu preko Halera, pa im ostaje žal što nisu stigli do sva tri boda.


Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke