Sjajan debi Vuka Rašovića!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 04.05.2015.
20:08
Izvor: Sportske.net

Bivši trener Partizana Vuk Rašović danas je uspešno debitovao na klupi Dinama iz Minska, gde je pre par dana ulogu sportskog direktora zamenio za funkciju šefa stručnog štaba.

dinamo-minsk.by
dinamo-minsk.by

Povezane vesti

Bivši trener Partizana uspeo je da preporodi ekipu Dinama iz Minska, već u svojoj prvoj utakmici na klupi ovog beloruskog kluba.

Podsetimo, posle lošeg starta sezone i samo dva osvojena boda u prva tri kola, čelnici Dinama su odlučili da umesto Dušana Uhrina na mesto šefa struke postave Vuka Rašovića koji je do sada obavljao funkciju sportskog direktora.

Rašović je danas imao svoj debi, i to veoma uspešan, pošto je Dinamo na svom terenu savladao ekipu Torpeda rezultatom 4-0.

Gosti su uspešno odolevali tokom prvog poluvremena, koje je okončano bez golova, ali od početka drugog, golovi su počeli da se ređaju kao na traci.

Domaći su već u prvih pet minuta igre u nastavku postigli dva gola, preko Nivalda i Jedigarjana, a trijumf je još ubedljivijim učinio bivši napadač Budućnosti i zagrebačkog Dinama Fatos Bećiraj,  svojim golovima u 79. i 90. minutu meča.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke