Situacija nepodnošljiva! "Plotun" u sredu i kraj za Murinja?

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 03.12.2018.
10:06
Izvor: Sportske.net

Klub čeka da ode, kao i igrači, ali teško ga je oterati bez posledica, ali i bez rešenja. Stvari baš neodržive...

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

Situacija je postala neodrživa.

Tako glase izveštaji engleskih medija iz Karingtona, trening centra Junajteda, nisu rezultati u pitanju, koliko Murinjovo raspoloženje, sukobi sa igračima.

Poslednji okršaj sa Pogbom je pogoršao stvari, mada će većina navijača reći da je u pravu, kada je Francuz u pitanju.

Međutim, on nije jedini koji je nezadovoljan, trener je ljut na sve i svakoga, pogotovo mlađe igrače, uz to, on je od odlaska Rui Farije postao izolovana figura, večito je namršten, pa je, kažu situacija nepodnošljiva.



Jasno, koren svega su rezultati, Junajted ih nema, problemi Murinja sa upravom su produbljeni, oni ga optužuju za pogrešne poteze u prelaznom roku, ali je dilema šta činiti, jer nemaju rešenje, ako smene Portugalca.

Mogu da sačekaju kraj sezone, jasno je i da u januaru neće ulagati, ako zaostatak za timovima koji se bore za Ligu šampiona bude preveliki. On je sada osam bodova za Totenhemom i Arsenalom, ispred je i Everton, kako stoje stvari, poslednja šansa biće u sredu u vanrednom kolu, kada "Guneri" stižu na "Old Traford".

Iskreno, malo ko daje šansu domaćima u ovom meču, ne samo zbog forme, ovaj Emerijev Arsenal je mnogo otporniji na udarce od Vengerovog i mnogo spremniji da se bori, uostalom veliku većinu mečeva dobili su u drugom poluvremenu, a preokret im je postao zaštitni znak.

Na sve to, Murinjo ima katastrofalne probleme sa povredana, ponovo će Matić ili MekTominaj morati na štopera, nema ni suspendovanog Janga, povredio se Šo, možda će Dalot morati na levog beka. Pod znakom pitanja je Lukaku, i Rašford je izašao zbog povrede protiv Sejntsa, ali će se oporaviti.

Nema Sančeza, što i nije neka velika šteta, tek, kakav će tim skrpiti Murinjo, navijači ne žele ni da razmišljaju. Većina njih smatra da mora da igra sa Pogbom, bez obzira na sve, dok Portugalac razmišlja da ga preseli opet na klupu.

U svakom slučaju, novi poraz bi verovatno doveo do situacije da u klubu čekaju da Murinjo podnese ostavku, njemu to ne pada na pamet, odrekao bi se poslednje, sledeće godine ugovora i 15 miliona evra.

Ovu ne računamo, naime, ako nije u top 4, onda gubi čitavu godišnju platu.

Problem je, kako rekosmo, što nema rešenja na vidiku, niko neće vruć krompir, a situacija postaje neodrživa...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Živkovic
Monday, 03.12.2018
19:21

ne znam sta uprava radi nek ga smene

avatar
BlueMoon
Monday, 03.12.2018
14:57

Ne znam,za mene Murinjo biljezi ocekivane rezultate.Realno je da su po kvaliteti ispred Junajteda i Bormut i Everton,sto trenutno stanje na tabeli to i dokazuje.Ekipe iz top 5 ne moram ni napominjati.

avatar
brekbaCh1
Monday, 03.12.2018
13:46

Pa taj nikad nece otici sam, budite realni. Znate o kome pricate..

avatar
Mak-Juventino
Monday, 03.12.2018
13:03

Poraz od Arsenala i ciao ! Jel cujes , Joze ?

avatar
Bidza i Tridza
Monday, 03.12.2018
12:42

Nek daju sansu nekom od bivsih igraca. Mozda oni jos uvek nemaju trenersko znanje al mogu da prodrmaju igrace i da ih bar malo motivisu. Nesto slicno kao Gatuzo i Milan. Nema neko znanje al je uneo zivost u ekipu i igraci se bore. Murinjo prima ogromnu platu da se svadja sa igracima,da ih javno kritikuje i jos vise pogorsava situaciju. Sa njim nek oteraju Pogbu i Sanceza po mogucstvu vec u januaru.

avatar
Antihepi
Monday, 03.12.2018
11:45

Што пре отказ. Напред Арсенал!