Sitijev odgovor? Pojačanje od 20 000 funti DNEVNO!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 22.02.2020.
10:49
Izvor: Sportske.net

Kako smo i rekli borba kluba protiv UEFA je tek na početku. Boljeg nisu mogli da nađu...

EPA-EFE/JON SUPER
EPA-EFE/JON SUPER

Povezane vesti

Kažu da kada je prošli put UEFA kaznila Siti novčano, takođe je bilo govora o izbacivanju iz Evrope, iz kluba je stigla poruka od šeika Mansura da će angažovati deset najboljih advokata na svetu i da će praktično blokirati evropsku kuću fudbala na svim frontovima.

Izgleda da je došlo vreme za obračun, Siti je u prvom stepenu van Lige šampiona u naredne dve godine, plus treba da plati 30 miliona evra kazne.

Odgovor je stigao u prvom "pojačanju".

Naime, ono što se govorkalo, sada je i zvanično. "Građani" su angažovali Barona Dejvida Pinoka, čoveka koji se proslavio u dva slučaja blokiranja Bregzita, prvom kada je sprečio Terezu Mej da izvede UK iz EU bez odobrenja Parlamenta, drugi kada je presuđeno da je Boris Džonson lagao kraljicu, odnosno filtrirao informacije kada je Bregzit u pitanju.

Baner


Inače, ovaj čovek koji od 2008. nosi plemićku titulu, svoje usluge naplaćuje 20 000 funti dnevno, što znači da će imati platu oko 140 000 nedeljno, sve dok bitka sa UEFA bude trajala. On je već okupio tim stručnjaka, počeo da radi na slučaju i prezentaciji onoga što će Mančester Siti izneti na arbitraži u Lozani.

U klubu su uvereni da će dobiti bitku, znali su šta će se desiti i pre obznanjivanja odluke, ono što treba reći je da u ovom trenutku komuniciraju sa agentima igrača, Gvardiola ostaje, Stetling se već izjasnio, niko za sada ne razmišlja o odlasku. Šeik Mansur garantuje da nema povlačenja da će nastaviti da ulaže u klub.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
truefcinter
Monday, 24.02.2020
01:13

Kakva prevara od kluba ...ali daleko od toga da su jedini, voleo bih da vidim ko ce tu jos pasti aaako uefa istraje pored ovih seika

avatar
No rules
Saturday, 22.02.2020
12:08

Sta sad. Seik priznaje da je varao ali ce angazivati 'djavolje advokate' i onda ce ispasti posten na kraju. Izbacite ih bre u 5 ligu i pokazite zube! Odvratno je to sto rade.

avatar
Saturday, 22.02.2020
12:06

Smak sveta, kazem ja. Jedno je tu sigurno, a to su dve stvari:-D Em su lagali/frizirali/lazirali/peglali, em nisu jedini u ovoj igri, ima jos prljavih aktera.