Siti već jednom "ispalio" Klopa?

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 19.04.2015.
12:09
Izvor: Sportske.net

Jirgen Klop je mogao da preuzme Mančester Siti 2013. godine, ali su u klubu procenili da je bolje rešenje Manuel Pelegrini.

Beta/AP Photo/Frank Augstein
Beta/AP Photo/Frank Augstein

Povezane vesti

Engleski mediji javljaju da je Jirgen Klop mogao da preuzme Mančester Siti pre dve godine kada je smenjen Roberto Manćini. Ipak, tada se uprava kluba odlučila za Manuela Pelegrinija koji je prošle sezone osvojio Premijer ligu sa tim timom.

Klop i Begirištajn su se našli leta 2013. godine i razgovarali su tada o mogućem preuzimanju ekipa, a došlo se na kraju do zaključka da je bolje rešenje u tom trenutku Manuel Pelegrini.

Sada se ponovo spekuliše da bi Jirgen Klop mogao da preuzme Mančester Siti na kraju sezone, pošto Čileanac na klupi "Građana" ove sezone nema uspeha ni u jednom takmičenju.

Pelegrini je u razgovoru za engleske medije istakao da mu se "drma stolica" i da bi mogao da dobije otkaz ukoliko se ne plasira u Ligu šampiona na kraju ove sezone. Ipak, čak i da to uspe, daleko je to od ciljeva aktuelnog šampiona Engleske.

Skols je napomenuo da će Mančester Siti preuzeti Gvardiola kada završi narednu sezonu u Bajernu iz Minhena, a kladionice daju šanse i Rafi Benitezu koji najverovatnije napušta Napoli.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke