Siti stao na 18, Milivojević umalo heroj, Junajted posrće (PREGLED)

Autor: Pavle Knežević
nedelja 31.12.2017.
19:37
Izvor: Sportske.net

Burno je bilo u 21. kolu Premijer lige.

EPA/GERRY PENNY
EPA/GERRY PENNY

Povezane vesti

Vest kola u Premijer ligi svakako je umalo poraz Mančester sitija, a odmah zatim i promena na drugom mestu tabele, gde se sada nalazi šampion Čelsi. Arsenalu je bio dovoljan bod da se popne na peto mesto, ali ima meč više od Totenhema.

Igrali su danas "građani" u kombinovanom sastavu protiv Kristal palasa, ali golova nije bilo. Srpski reprezentativac Luka Milivojević mogao je da bude heroj, ali je promašio penal u nadoknadi vremena. Serija pobeda Sitija završena je tako na 18. Rezultatski nema brige za "građane", jer i dalje imaju 14 bodova prednosti, ali danas su zbog povrede morali da izađu Žezus i De Brujne.

Arsenal u poslednjoj utakmici 2017. nije uspeo da pobedi "davljenika" VBA. Aleksis Sančez je postigao gol u 83. minutu, ali je Džej Rodrigez izjednačio u 89. i doneo veliku radost domaćem timu. Menadžer Arsenala Arsen Venger nije tako pobedom uspeo da uveliča lično slavelje: on je danas vodio 811. utakmicu u Premijer ligi i tako postao rekorder, pretekavši na tom mestu legendarnog Aleksa Fergusona.

VBA - Arsenal

Mančester junajted je ponovo razočarao svoje navijače, jer je kod kuće odigrao 0:0 sa Sautemptonom i tako pao na treće mesto, sa bodom manje od Čelsija, koji je lagano dobio Stouk 5:0.

Lester je brzo poveo u Liverpulu, ali je fenomenalni Salah sa dva boda doneo preokret "crvenima", koji su sada prišli na tri boda Junajtedu, odnosno zadržali su "priključak" za Čelsijem. Salah sada na svom kontu ima 17 golova i prišao je na pogodak zaostatka za Harijem Kejnom, koji je odigrao utakmicu manje.

Barnli je malo počeo da posrće, pošto je odigrao 0:0 sa Hadersfildom, što mu je bila četvrta utakmica bez pobede. Ipak, "klareti" nemaju nikakvog razloga za nezadovoljstvo, jer su i dalje sedmi na tabeli, sa velikih sedam bodova više od Lestera i nalaze se i dalje u konkurenciji za Evropu. Hadersfildu je ovo bio treći vezani remi i ostao je na 11. mestu.

Na Din kortu, odnosno Vitalitiju, videli smo danas prekid dve serije. Bornmut je pobedio Everton 2:1 i tako okončao niz od devet mečeva bez trijumfa, ali i naneo prvi poraz Semu Alardajsu od kada je preuzeo Everton. Bornmut je sada 14. sa dva boda više od timova iz opasne zone, dok je Everton ostao u gornjem delu tabele.

Newcastle Njukasl navijaci

Njukasl je nastavio da muči svoje navijače i posle utakmice sa Brajtonom, ekipom koja se prošle sezone takođe plasirala u Premijer ligu. "Svrake" su još od sredine septembra, dakle puna tri i po meseca, ostvarile samo dve prvoligaške pobede, odnosno samo jednu u poslednjih 12 mečeva. Njukasl odavno već "koketira" sa opasznom zonom, tako da sledeće kolo može da bude kritično.

Svonsi je danas konačno pobedio i to pošto je u gostima posle preokreta pobedio Votford 2:1. To mu, međutim, nije bilo dovoljno da se pomeri sa dna tabele, jer je VBA išupao bod Arsenalu. Oba tima imaju po 16 bodova, ali "begiz" imaju bolju gol-razliku.

Naredno, 22. kolo igra se već sutra, 1. januara.

Rezultati 21. kola:

Bornmut – Everton 2:1
Čelsi – Stouk 5:0
Hadersfild – Barnli 0:0
Liverpul – Lester 2:1
Njukasl – Brajton 0:0
Votford – Svonsi 1:2
Mančester junajted – Sautempton 0:0
Kristal palas – Mančester siti 0:0
VBA – Arsenal (17.30)

Četvrtak, 4. januar:

Totenhem – Vest Hem (21.00)



Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Che Wolfasin
Sunday, 31.12.2017
22:59

Siti će imati ovakvih kikseva, ali neće ugroziti samu titulu.

avatar
El_nikolic
Sunday, 31.12.2017
21:35

Kreten, otima se za penal i smeje se onom saigracu sto je promasio pre par nedelja a eto, sve se vraca..

avatar
drogba011
Sunday, 31.12.2017
21:02

Celzi ce ponovo biti sampion; siti ce da pada sve vise i vise

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Sunday, 31.12.2017
23:55

Nije prvi april

avatar
Ceks_FC_Chelsea
Monday, 01.01.2018
00:19

Tesko imaju veliku prednost da je ispod 10 bodova moglo bi ,