Siti spreman za Hofenhajm, vraća se ključni igrač!

Autor: Aleksa Blaćanin
ponedeljak 01.10.2018.
15:34
Izvor: Sportske.net

Možda i odigra neki minut u narednoj utakmici Lige šampiona.

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

Gvardiola ima ogroman roster, ali jedan od retkih igrača čiji se izostanak baš oseća je Kevin De Brujne, a on se danas vratio i ponovo trenira sa prvim timom!

Tako će Gvardiola uskoro na terenu imati jednu brigu manje, a definitivno vam se vrati osmeh na lice kada znate da vam je najbolji igrač blizu povratka na teren.

Kevin se krajem avgusta povredio na treningu, u pitanju je koleno i svi su očekivali da će biti potrebno oko 3 meseca za oporavak. Međutim, stvari su očigledno krenule ubrzanim tokom i on je već sada spreman da se vrati na teren. Možda neće dobiti minute u sutrašnjem meču protiv Hofenhajma, možda ni za vikend u velikom derbiju protiv Liverpula, ali bitno je da je povratak vrlo blizu i da će on svakako uslediti mnogo ranije nego što je bilo očekivano.

Zasluge idu doktoru Ramonu Kugatu, koji je poznat kao "najbolji sportski doktor na svetu", a upravo se on brinuo za Kevinovu povredu. Ali očigledno je i Belgijanac ispoštovao sve što se od njega zahtevalo, za razliku od njegovog kolege, Bendžamina Mendija, koji je zbog nepoštovanja i kašnjenja dodatno udaljen iz tima. Treba istaći i da je Aguero zbog lakše povrede trenirao samostalno, ali da će biti u timu koji će putovati u Nemačku.

de brujne de bruyne

Definitivno kreće "paklen" ritam za najveće timove u Evropi i one koji napadaju dosta trofeja. Naredne dve utakmice su vrlo bitne za "Građane", oni sutra gostuju nemačkom Hofenhajmu, a vrlo je bitno da ostvare dobar rezultat nakon šokantnog poraza od Liona na "Etihadu", a druga vrlo bitna utakmica je za vikend protiv najvećeg konkurenta za titulu, Siti će gostovati na "Enfildu" i definitivno nas očekuje vrlo uzbudljiv meč.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Monday, 01.10.2018
17:48

Kakva steta, pricalo se tri meseca on posle mesec dana je tu i propustio samo 5,6 utkamica PL protiv najgorih timova.

avatar
BlueMoon
Monday, 01.10.2018
17:43

Ovo nisam ocekivao,mozda cak bude i na klupi protiv Liverpula.Mendija ocekujem u timu protiv Liverpula.