Siti - Sad i Pepov ugovor pod sumnjom?

Autor: Nikola Miloradović
sreda 07.11.2018.
15:43
Izvor: Sportske.net

Nemački mediji došli do novih informacija.

EPA-EFE/NIGEL RODDIS
EPA-EFE/NIGEL RODDIS

Povezane vesti

Poznato je da je Mančester junajted želeo Pepa Gvardiolu u svojim redovima još krajem 2015. godine.

Ipak, Španac je na kraju završio u redovima njihovog gradskog rivala Sitija, a nemački "Der Špigel" je otkrio i kako su "Građani" uspeli da pobede konkurenciju.

Naime, prema njihovim saznanjima, Gvardiola je ugovor sa ekipom sa "Etihada" potpisao samo dva meseca od početak njegove poslednje sezone na "Alijanc Areni".

Da će Gvardiola po završetku sezone 2015/16 karijeru nastaviti u redovima Mančester sitija objavljeno je u februaru 2016. godine, a do poslednjeg trenutka na "Old Trafordu" su se nadali da bi bivši trener Barselone mogao da nasledi Luja van Gala.

Ipak, nisu ni znali da je Gvardiola još u oktobru 2015. godine navodno potpisao ugovoro sa "Građanima", samo dva meseca od početka, ispostaviće se njegove poslednje sezone na klupi minhenskog Bajerna.

Nije razjašnjeno da li su toga bili svesni u klubu iz Bavarske, kako su informaciju da će se sa Gvardiolom rastati obelodanili tek 20. decembra te godine.

Prema informacijama koje ima "Der Špigel", Gvardiola je za prvu sezonu dobio oko 15 miliona evra, dok je minule zaradio oko 19 miliona evra.

Ovog leta je potpisao novi ugovor sa klubom, pa bi na "Etihadu" trebalo da ostane još tri sezone.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Wednesday, 07.11.2018
17:05

Kakve mrlje i senke ima Pep u karijeri u svim klubovima. Po tome ce ostati upamcen. Barselona 2008-2012 prva asocijacija polufinale LS 2009 i legendarni Ovrebo. Zapravo da je bilo VAR-A ne bi on video LS oba puta. Bajern 2013-2016 ne uspevanje da uzme LS je obelezilo taj period. Moja baba bi uzela Bundesligu. Siti 2016-? sve stvoreno mimo zakona i krsenje svih mogucih pravila uz potroseno vise od pola milijarde pre bilo kakvih rezultata. Videli smo ga u prvoj sezoni kad mu je Konte ocitao bukvicu sa ogranicenim resursima a bilo je i ponizavanja Evertona npr.4:0. Mada i u Sitiju ce se uspeh jedino meriti trofejom LS jer su ga zato doveli. PL imaju i Mancini i Pelegrini. Ako im ne oduzmu sve te titule a videcemo sta ce biti. Pep je nula a i kao igrac je imao doping skandal.

avatar
El Clásico leyendas
Wednesday, 07.11.2018
17:01

hoce li neko da tuzi ovaj tabloid za sva ova pisanja? prvo Ronaldo,Mbape sad Guardiola . uvek oni imaju informacije iz 'pouzdanih' izvora a nikako da dokazu ,cim im neko zapreti tuzbom oni se odma povuku i nista od tih 'pouzdanih' izvora.

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 07.11.2018
19:09

Dosli su do hakovanih mejlova nema sta da dokazuju.

avatar
El Clásico leyendas
Thursday, 08.11.2018
01:00

hakovanih mejlova ? i sta bi onda, sto ne nastavljaju pisanje ? mogu i ja da izbacim bilo kakva dokumenta i da kazem da sam hakovao.

avatar
РВЛТИЗАН И РВЛТИЗАМ
Wednesday, 07.11.2018
16:52