Siti potrošio preko 100 miliona na odbranu, sada spremio milione i za vezistu!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 08.10.2020.
19:43
Izvor: Sportske.net

"Građani" bi da što pre završe još jedan bitan posao.

EPA-EFE/Cath Ivill / POOL
EPA-EFE/Cath Ivill / POOL

Povezane vesti

Mančester siti je tokom letnje pijace završio tri važna transfera, kao zamena za Liroja Sanea stigao je Feran Tores iz Valensije za 23 miliona evra, a preko 100 miliona evra utrošeno je na ojačavanje zadnje linije.

Stigli su štoperi Nejtan Ake iz Bornmuta i Ruben Dijas iz Benfike, Holanđani je ekipi iz Čempionšipa plaćen 45,3 miliona evra, dok je Portugalac koštao "Građane" 68 miliona evra (transfermarkt.com).

Sada je još jedan važan zadatak pred upravom kluba, žele da produže ugovor ponajboljem igraču Kevinu De Brujneu.

Njemu aktuelna saradnja ističe leta 2023. godine, ali uprava kluba sa "Etihada" ne želi ništa da prepusti slučaju, žele da mu dodaju još dve godine.

Pregovori uveliko traju i dve strane su na dobrom putu da pronađu dogovor, ukoliko Belgijanac pristane, to bi verovatno značilo da planira i da okonča karijeru u klubu iz Mančestera.

On bi praktično parafirao novi petogodišnji ugovor, težak oko 350 hiljada evra sedmično, uz još dodatne bonuse.

Belgijanac je navodno voljan da potpiše novu saradnju sa "Građanima", pa se čini da bi sve uskoro trebalo da bude gotovo.

Nakon odlaska Fernandinja čeka ga i kapitenska traka, već dugo je u Mančesteru sa svojom suprugom i troje dece, pa se zaista stiče snažan utisak da bi Siti mogao da mu bude i poslednji klub u karijeri.

Baner 4

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke