"Siti nije pravi klub kao što je to Junajted!"

Autor: Stefan Matić
sreda 15.07.2020.
23:02
Izvor: Sportske.net

Teške optužbe iz Španije.

EPA-EFE/PACO CAMPOS
EPA-EFE/PACO CAMPOS

Povezane vesti

Bura oko smanjenja kazne Mančester sitija se ne smanjuje.

Podsetimo "građani" su dobili žalbu protiv odluke da budu izbačeni iz evropskih takmičenja na period od dve godine, dok je takođe smanjen i finansijski deo kazne te će Siti platiti svega deset miliona evra.

Ovo nije "leglo" predsedniku španske Primere Havijeru Tebasu koji je upitao da li je CAS prava organizacija za ovakve odluke. Danas je takođe u intervjuu za španski El Tranzistor nastavio svoje 'napade'.

"Mančester Siti ne dovodi igrače preko svojih prirodnih prihoda, kao što to radi Mančester Junajted, pravi klub. Oni to rade sa svojim sponzorima i TV ugovorima. Siti dovodi igrač sa novce iz Emirata, iz Abu Dabija koji dobijaju u poslovima sa naftom. Svi znaju to!", izjavio je Tebas.

Gvardiola mu je na pređašnji nastup već odgovorio, videćemo da li će se ova prepirka nastaviti u nadolazećim danima. Izgleda da Tebas baš ima pik na Siti, čak i ako to nije klub koji nastupa u 'njegovoj' ligi.

baner 7

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Thursday, 16.07.2020
16:16

Sta ima da kritikuje ovaj spanac, kad on ne moze da sedi stanje u spaniji, gde je predsesdnik LaLige? Ovaj je skoro kritikovao spanske sudije i Var, da rafe za samo jedan klub a on je Real! To je reko a nista nije preduzeo a hice da sredi stanje u Citi i u Lozani gde se nalazi sud, ovaj treba da sredi stanje u spanskoj ligi i u njenim klubovima, pa posle da nekog drugog kritikuje! Meni se vini da je ovaj sanac predsednik Spanske LaLige navijac Reala, zsto i ne sredjuje pitanje sudija i Var u spaniji, zato i kritikuje Citi zato sto je rasturio Real u Madridu i sto ce da iz aci njegov Real iz LS! To je ocevidno da ovaj navija za Teal! Zasto ne kaze odkud Realu toliko novca te ulaze i previse nego sto zaradjuje, zasto ne ksze koliko je bogatstvo diktator Frsnko ostavio realu a oduzimao drugim klibovima, zasto ne kaze nista o ptkupljivanju aufija od strane Reala i u La Ligi i u LS! Prvo treba da resi korupciju i prevaru u spaniji pa tek onda da sredjuje u engleskoj!

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Thursday, 16.07.2020
09:17

El Tranzistor 😃

avatar
jv
Thursday, 16.07.2020
00:29

City troši jer ima, šta je tu problem? Ko treba da im kaže šta da rade sa svojim novcem? Ko god misli da ima to pravo neka mi se javi da mu ja kažem šta da radi sa svojim novcem.

avatar
Mak-Juventino
Wednesday, 15.07.2020
23:53

U lice ! Sada ima da se jave svi navijaci EPL , da odbrane ovu plastiku

avatar
RealisticChelseaFan
Wednesday, 15.07.2020
23:35

Inace Siti nema jake sponzorske ugovore i uopste nema velike prihode. Ako je Siti plastika, kako onda nazvati Real koji je postao to sto jeste zahvaljujuci Franku? I u Junajted je upumpan novac sa strane da bi se klub izborio sa dugovima pre nego sto je Fergi dosao, pa niko to ne pominje. A da, to je daleka istorija, to sad nije bitno, bitno je pljuvati Celsi, Siti, PSZ... Ja ne vidim u cemu je problem ako je klub ambiciozan i zeli da osvaja trofeje. Sasvim je normalno doci i uloziti novac, umesto cekati ko zna koliko godina dok se prihodi kluba polako povecavaju.

avatar
Alex DeLarge
Thursday, 16.07.2020
09:45

Objektivno nema neke preterane razlike.... Problem je u tome sto ljudi ne razumeju da FFP nije izmisljem da bi Siti i PSZ onemogucili da osvajaju trofeje, nego zbog tektonskih poremecaja na trzistu zbog koji su mnogi osrednji i mali klubovi propadali. Avioni, kamioni za igrace su direktno i kauzalno poceli sa dolaskom Romana u Celsi, i kasnije Arapa u Siti i PSG. Istog momenta krecu transferi od po 40, 50 miliona kao na traci. Sto je sad vec dovelo do toga da se pominje 300 miliona za Mbapea i slicno. To je trebalo da se spreci FFP-om, ne to da osrednji engleski klubovi pocnu da osvahaju trofeje... Real je bio Real i pre Franka, da ironija bude veca, tvrdi kor njegovih oficira (koji ga je i doveo na vlast) je bio neraskidivo povezan sa Atletikom, koji je bio pod direktnom upravom tadasnje avijacije, kojoj je i sam Franko pripadao pre rata....

avatar
Man united
Thursday, 16.07.2020
16:50

Пластика брани пластику. Зашто ме то не чуди.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Wednesday, 15.07.2020
23:24

U pravu je, jedino pravo resenje je limit od 100-150 miliona evra po sezoni.

avatar
LUZERPOOL
Thursday, 16.07.2020
00:13

Ma nisi u pravu, pitaj RealisticChelseaFan-a.... ahhhahahaha

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Friday, 17.07.2020
22:52