Siti - Krizni menadžment, zna se ko će voditi tim i u četvrtoj ligi!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 18.02.2020.
08:38
Izvor: Sportske.net

Klub brzo reagovao na svim poljima, sve je jasnije da su znali da će biti kažnjeni i da su planovi napravljeni.

mancity.com
mancity.com

Povezane vesti

U Sitiju tvrde da se neće predati, prvi je nogu povukao Gvardiola. On je navodno igračima rekao da od njih očekuje lojalnost, da je spreman da ih vodi i u četvrtoj ligi, ako se, ne samo kazna UEFA održi već bude otvoren krivični postupak koji bi "Građane" mogao da baci u niži rang takmičenja.

I Feran Sorijano direktor kluba, kaže da će, ma šta se desi, Siti ostati na okupu, a "San" piše da je stigla poruka od Šeika Mansura da nastavlja da ulaže, bez obzira na gubitke.

Sa igračima je drugačije, klub razgovara sa agentima, deo njihovih ugovora je vezan za bonuse za plasman u Ligu šampiona, to treba rešiti, a samo izbacivanje naredne godine znači gubitak od 200 miliona za Siti.

Ne vidi se kroz kakav budžet će biti pokriven, osim prodaje igrača, mada neki, poput Sterlinga i ne pomišljaju da odu.

U klubu se nadaju da će čitava priča biti završena u Lozani, da će pobediti UEFA i optužbe oko kršenja fer-pleja.

Podršku su dobili od ogorčenog neprijatelja, Gerija Nevila, koji kaže da je FFP najobičnija glupost, da jednostavno vlasnici treba da ulažu i da je novac iz Abu Dabija omogućio Sitiju da stigne i prestigne Juvnajted.

Džejmi Karager dodaje da bi najbolji izlaz za Siti bio da osvoji Ligu šampiona.

"To bi izložilo ruglu UEFA, oni će očajnički želeti da Real eliminiše Siti. Možete da zamislite šta bi se desilo da uzmu evropsku titulu u godini kada su isterani iz takmičenja", smeje se legendarni kapiten Liverpula.

U Sitiju se zabranili članovima kluba da komentarišu na društvenim mrežama odluku UEFA, ali su održali i sastanke sa zaposlenima i uveravali ih da ne paniče, da su im poslovi sigurni, odnosno da nikakva kazna neće ugroziti funkcionisanje kluba.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mihajlo_NS
Tuesday, 18.02.2020
20:54

"Podršku su dobili od ogorčenog neprijatelja, Gerija Nevila, koji kaže da je FFP najobičnija glupost, da jednostavno vlasnici treba da ulažu"
Nekima je izgleda lopta ubila i ono malo mozga sto su imali..

avatar
Ovono
Tuesday, 18.02.2020
12:53

To je kapitalizam u pravnoj drzavi. A mi imamo kapitalizam na crveno beli nacin u drzavi koja nikakve veze sa pravom a jos manje kapitalizmom ima.

avatar
Bato C.
Tuesday, 18.02.2020
12:00
avatar
Milos Ilic_fb1
Tuesday, 18.02.2020
11:40

Realno, FFP i jeste i nije glupost.
FFP favorizuje vec postojece "velike" klubove koji ne zele da im neko uzme deo kolaca.
UTD je decenijama gradio imidz koji ima i danas moze da zahteva ogromne sume na ime sponzorskih ugovora, kakvi god rezultati bili. SIti to nije mogao i ne bi mogao, u odnosu snaga koji je bio. Isto vazi i za Liverpul, Juventus, Real, Barsu...
Medjutim ta prica da vlasniku treba dozvoliti da ulaze koliko hoce malo i unistava fudbal, jer su zato cene ovolike kolike su danas. Jer je neko istresao 50 miliona za prosecnog igraca

avatar
Amalainter
Tuesday, 18.02.2020
11:37

UEFA je lopovska banda,bice sudjenje na strani Reala 100%.
Vise volim Real od Cityja ali preterase ga sada vec previse

avatar
deki trbic
Tuesday, 18.02.2020
11:09

Taj FFP je takva glupost...prosto klub neka trosi kolko ima i koga briga za to? Ne treba nikog..

avatar
juvealexx
Tuesday, 18.02.2020
10:52

"novac investitora iz Abu dabija je omogućio da prestignu Juvnajted "

Je li ovo slučajna ili namjerna greška ,jer je autor teksta izgleda mislio na Juventus pa onda dodao "najted" , šta sve čini višegodišnja "dominacija" , da neki ne prestaju misliti na Juventus i imaju komplekse čak i kad vijest nema nikakve sa Juventusom 🤣🤣🤣

avatar
LFC*19
Tuesday, 18.02.2020
09:59

xaxaxax Sterling i lojalnost. E pa neka ostane lojalan Cityju to bih bas volio kad nama nije, tj nijesmo mu valjali, sad neka igra za City i bude lojalan a mi cemo da prašimo...

avatar
2012/2013-2019/2020
Tuesday, 18.02.2020
09:54

Nije FFP kao FFP nikakva glupost nego je njegova primena nakaradna. Najbolje bi bilo kad bi svaki klub mogao da potrosi najvise 150 do 200 miliona evra po sezoni, neka vrsta fudbalskog seleri-kepa da bude uvedena pa da vidimo.