Siti i Junajted dobili loše vesti iz reprezentacije

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 02.10.2017.
18:23
Izvor: Sportske.net

FIFA virus ponovo aktuelan.

Epa/Tim Keeton
Epa/Tim Keeton

Povezane vesti

Iz reprezentacije Engleske danas su stigle loše vesti za mančesterske klubove.

Kako je saopšteno, Fil Džouns i Fabijan Delf propustili su današnji trening zbog povrede, a u utorak će ići na detaljne preglede.

Džouns je bio pod znakom pitanja i za prethodni duel Junajteda sa Kristal Palasom, ali je ipak odigrao svih 90 minuta.

Delfova povreda bi takođe mogla da bude udarac za Siti, pošto ga je Pep Gvardiola prekomandovao na levog beka i na meču sa Čelsijem je odigrao iznad svih očekivanja.

Uskoro će biti poznato koliko su povrede ozbiljne i da li će Džouns i Delf biti spremni za duele sa Slovenijom i Litvanijom, odnosno sa Liverpulom i Stoukom posle pauze.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mrancic
Monday, 02.10.2017
18:47

Džons po običaju ali ima Junajted tri štopera pored njega.Nadam se da će svi biti zdravi za Liverpul i da neće dozvoliti da Kutinjo na isti način po sto puta daje gol.Ne radi mi aplikacija za mobtel.Kolege šta je sa vama ostalima.

avatar
Roj Kin 16
Monday, 02.10.2017
20:02

Ne radi nikome, iskreno se nadam da sportske nešto apdejtuju i popravljaju greške, pa će aplikacija biti još bolja.. Nadam se da ne griješim..

avatar
Di Stéfano
Monday, 02.10.2017
21:24

Ne radi ni meni.Mislio sam da je do telefona ali kada sam instalirao i na drugi telefon ni tamo nije radila.Neki problem verovatno,popravice.

avatar
jack wilshere
Monday, 02.10.2017
20:47

Ja nisam mogao citati i ostavljati komente dva dana, ali evo sad je ok.. Cini se jos brza nego prije, mozda umisljam, ali imam tako neki osjecaj..

avatar
Roj Kin 16
Monday, 02.10.2017
18:34

Nadam se da Džons nije ozbiljnije povrijeđen, ali bi Englezi mogli da ga pošalju u Mančester.. Pod Murinjom momak ostvaruje svoj potencijal, kad bi sastavio sezonu, dvije bez povreda bio bi sigurno među najboljim štoperima na svijetu..