Siti čuva najbolje, spreman još jedan ugovor

Autor: Nikola Miloradović
petak 19.10.2018.
16:37
Izvor: Sportske.net

Marljivo rade u upravi aktuelnog prvaka Engleske na zadržavanju nukleusa ekipe.

mancity.com
mancity.com

Povezane vesti

Kako prenosi britanski "Telegraf", Mančester siti je otvoriopregovore sa Lirojom Saneom oko produžetka saradnje.

Mladi nemački fudbaler ima još dve i po godine ugovora sa "Građanim", ali Siti želi da se obezbedi, pa će mu ponuduti novu saradnju, kojom će ga još duže zadržati na "Etihadu".

Bivši igrač Šalkea je blistao minule sezone, ove je tek u poslednje vreme počeo da pruža dobre partije, ali su u upravi svesni da je pred njim blistava budućnost i žele da ga što duže zadrže u svojim redovima.

Vredno radi uprava "Građana" koja je ranije produžila saradnju sa De Brujneom, Edersonom, Žesusom i Otamendijem, nove ugovore su potpisali i David Silva i Fernandinjo, a nedavno je paraf na novu saradnju sa "Građanima" stavio i Aguero, do juna 2021. godine.

Nadaju se da će im se i Sane pridružiti, a u narednim mesecima se očekuju i pregovori sa još nekolicinom fudbalera oko produžetka saradnje.

U pitanju su Rahim Sterling, Ilkaj Gundogan i Fil Foden, kao i Fabijan Delf, kojima ugovor ističe na kraju naredne sezone.

Novi ugovor bi mogao da dobije i kapiten Kompani, kojem narednog leta ističe aktuelna saradnja sa klubom za koji nastupa od 2008. godine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Friday, 19.10.2018
17:53

Grupa placenika. Imaju najbolje igrace na klupi a gledajte nijedan ne izadje da kaze nisam zadovoljan hocu da idem. Kod nas vec ove sezone se oglasili Emerson, Zapakosta, Kejhil, Kristensen, Fabregas, RLC... Ali to su fudbaleri a ne ljudi koji su u klubu samo zbog para!